Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin Açıklaması

Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin Açıklaması

Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü, kulübe destek veren katılımcılar ve yöneticilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

10.07.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü, kulübe destek veren katılımcılar ve yöneticilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğinde konuşan Kulüp Başkanı Faruk Şahin, "Kenya milli takımından şu anda Türkiye'de oynayan bir oyuncu var, onunla görüşmelerimiz devam ediyor. Atletizm ve ampute oyuncusu Barış Telli ile de görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü, düzenlenen iftar yemeğinde, kulübe destek veren sponsorlar ve yöneticiler ile bir araya geldi. İftara, Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat Eskici, Kayseri SGK İl Müdürü Mükremin Sürücü de katılırken kulübe maddi ve manevi destek veren sponsorlar da iftarda hazır bulundu.

İftar yemeğinde konuşan Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin "Bugün burada 2013- 2014 sezonu boyunca başta Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediyemiz, Melikgazi Belediyemiz, Gençlik Spor İl Müdürümüz olmak üzere ve değerli katılımcılar ile düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine hepiniz geldiğiniz için öncelikle hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Bizler bunu ilk kez organize ediyoruz. İnşallah bunu geleneksel bir hale getirmeyi planlıyoruz" dedi.

Şahin "Kulüp olarak yaptığımız faaliyetlerde engelli bireylerin gelişimi ve topluma kazandırılması için gösterdiğimiz çalışmalarda bizlere verilen destekleri bu tür organizasyonlarla teşekkür etmeyi kendimize bir borç olarak görüyoruz. Sayın Memduh Büyükkılıç beyin tevazusuyla birlikte kulübümüzü Melikgazi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü olarak değiştireceğiz. Bundan sonra da görüşmelerimizi sürdürdüğümüz bir takım oyuncular var. Ampute transfere ihtiyacımız var. Kenya milli takımından şu anda Türkiye'de oynayan bir oyuncu var. Onunla görüşmelerimiz devam ediyor. Yeni Mahallede Barış Telli vardı. Atletizm ve ampute oyuncusu kendisiyle görüşmelerimiz sürüyor. Basketbolla ilgili bir sıkıntımız yok. Malumunuz geçen sezonki kadromuzun üzerine bir iki takviyeyle süper lig hedefine ulaşacağız" diye konuştu.

Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı "Burada engelli arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu göstermek için bir araya geldik. Onların başarıları bizleri teşvik ediyor, bizim teşviklerimiz onları başarılı kılıyor. Sanıyorum ki karşılıklı iletişim ile karşılıklı etkileşim ile Kayseri'deki engelli kardeşlerimizin bu futbol kulübünü yaşatmayı Kayserililer hedeflemiştir" diye konuştu.

Kayseri Bedensel Engeliler Spor Kulübü sponsorlarından Erkut Korkmaz da "Öncelikle iftar programı düzenlediği için Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübüne teşekkür ediyorum. Başta başkanım olmak üzere, kulüp yöneticilerimiz çok ciddi bir faaliyet sürdürüyorlar. Daha önce kulüp den ya da dernekten çok fazla haberim yoktu. Sayın başkanım ve yönetimle birlikte kulüp hakkında da bilgi sahibi olduk. Sağ olsun kendisi de hiç durmuyor bu gibi aktivitelere bizi davet ediyor" dedi.

Korkmaz, "Hocamızın bu çabasıyla birlikte hem ampute futbol takımı hem de basketbol takımı Kayseri ile birlikte çok iyi yerlere geldi. Bunu da yakinen takip ediyoruz. Biz de bununla birlikte Kayseri Bedensel Engelliler Kulübüne sponsorluk söz konusu oldu. Bundan sonra inşallah biz ve Melikgazi belediyesinin katkılarıyla güzel yerlere geleceğine inanıyorum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement