Kayseri'de 3 Ayrı Uyuşturucu Operasyonunda 7 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de 3 Ayrı Uyuşturucu Operasyonunda 7 Kişi Tutuklandı

Kayseri\'de 3 Ayrı Uyuşturucu Operasyonunda 7 Kişi Tutuklandı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 10 kişiden 7'si tutuklandı.

07.10.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda  gözaltına alınan 10 kişiden 7'si tutuklandı.

Polis, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen V.A., S.V., Ş.A. ve S.T., bir otomobilde yakalandı. Otomobilde yapılan aramada, aracın vites kolunun iç kısmında  şeffaf naylon içerisinde 4 gram uyuşturucu Metamfetamin maddesi ele geçirildi. V.A.'nın evinde yapılan aramada da 1 av tüfeği fişeği, 2 uyuşturucu madde içiminde kullanıldığı değerlendirilen küçük boru şeklinde düzenek, 1 cam düzenek bulundu.

V.A.'nın, uyuşturucu maddelerin bir kısmını merkez Kocasinan ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi'nde bulunan bir tabelanın dibindeki kayaların altına paketler halinde sakladığı bilgisi üzerine burada yapılan araştırmada, kayaların arasında beyaz naylon poşet içerisinde 11 gram Metafetamin ele geçirildi. S.Y., Ş.A. ve S.T. 'Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan işlem yapılarak salıverildi. V.A. ise 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ÇAMAŞIRINDA UYUŞTURUCU

Bir başka operasyonda ise, uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ihbarı üzerine Kayseri plakalı bir otomobil durduruldu. Otomobilin yakınında kahverengi renkli şifreli el çantası içerisinde 16 av tüfeği kartuşu, şahsın kaçmış olduğu araca 5 metre mesafede uyuşturucu madde tartımında kullanıldığı değerlendirilen hassas terazi, refüj kenarında ise 1 alüminyum folyoya sarılı 1,55 gram Metamfetamin maddesi bulundu. Kaçmaya çalışırken yakalanan A.S.'nin üzerinde yapılan aramada, çamaşırına sakladığı el fenerinin pil yuvası kısmına gizlenmiş 4 alüminyum, 1 şeffaf naylon ve 1 sigara jelatinine sarılı olmak üzere satışa hazır 5,35 gram Metamfetamin bulundu. A,S.'nin otomobilinin vites kolu kenarında bulunan boşlukta ise uyuşturucu madde içiminde kullanılan ve içerisinde madde atıklarının bulunduğu cam düzenek ele geçirildi. A.S., çıkarıldığı mahkemece 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan tutuklandı.

32 GRAM METAMFETAMİNE 4 TUTUKLAMA

Öte yandan, Cumhuriyet Başsavcılığının talebi ve mahkemenin izni ile 4 kişiye yönelik olarak il genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen M.B., Ö.E., D.D. ve İ.Y., yakalandı. Bu kişilerin yakalanması çalışmaları sırasında İ.Y.'nin evinde bulunan ve birlikte hareket ettikleri düşünülen İ.G. de gözaltına alındı. Bu kişilerin evlerinde ve üzerlerinde yapılan aramalarda satışa hazır halde 32.4 gram metamfetamin, 2 ruhsatsız tabanca, 21 fişek, 3 uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat, 2 uyuşturucu madde paketlemeye yarayan alüminyum folyo ve 1 av tüfeği ile 8 av tüfeği kapsülü ele geçirildi. M.B., Ö.E., D.D., İ.Y. ve İ.G., 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de 3 Ayrı Uyuşturucu Operasyonunda 7 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye Kick Boks Federasyonu siyah kuşak dan sınavları Elazığ'da yapılacak
    12:52 Türkiye Kick Boks Federasyonu siyah kuşak dan sınavları Elazığ'da yapılacak

    Türkiye Kick Boks Federasyonu, siyah kuşak 1. 2. 3. 4. ve 5. dan sınavlarını Elazığ'da düzenleyecek. 20 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan sınavlara yerel ve ulusal düzeyde birçok sporcu ve antrenörün katılımı bekleniyor. Elazığ GSİM Çok Amaçlı Spor Salonu, organizasyona ev sahipliği yapacak.

  • Adıyaman'da otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı
    12:50 Adıyaman'da otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı

    Adıyaman merkezinde, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı. Kazada otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, yaralı bisiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Soruşturma devam ediyor.

  • Kadıköy'de Bir Kişi 8 Yerinden Bıçaklandı
    12:50 Kadıköy'de Bir Kişi 8 Yerinden Bıçaklandı

    Kadıköy'de kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayan bir şahıs, 8 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan şahıs, olay yerine yakın olan bir taksici tarafından hastaneye kaldırıldı. Saldırı anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, tebrik ziyaretlerine devam ediyor
    12:50 Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, tebrik ziyaretlerine devam ediyor

    Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, yeni dönem için kendisine tebrik ziyareti yapan kurum yetkililerini ve vatandaşları makamında ağırlamaya devam ediyor. Ünlü, ziyaretler kapsamında Sahil Güvenlik Güney Ege Komutanı SG Yarbay Akın Coşkunlar, Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Başkanı Halil Bağlı, DTO Marmaris Meclis Başkanı Esat Onur Tugay ve Marmaris Kent Konseyi Başkanı Ufuk Beytekin ile yöneticilerini ağırladı.

  • Samsun'da silahla havaya ateş eden 3 kişi gözaltına alındı
    12:49 Samsun'da silahla havaya ateş eden 3 kişi gözaltına alındı

    Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen nişan töreninde silahla havaya ateş eden M.G., B.K. ve R.A. isimli 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. İfadeleri alınan ve tabancalarına el konulan şüpheliler, idari para cezası verildikten sonra serbest bırakıldı.

  • Torbalı Öğretmenler Korosu Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü İçin Konser Verdi
    12:49 Torbalı Öğretmenler Korosu Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü İçin Konser Verdi

    Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı öğretmenlerin oluşturduğu 'Torbalı Öğretmenler Korosu', Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü nedeniyle konser verdi. Torbalı Belediye Kültür Merkezi'ndeki konserde koro şefi Ayşe Demir Çavga, orkestra şefleri Hüseyin Dereli ve Seçkin Al yönetiminde sahne alan solistler ve koristler, sevilen türküleri seslendirdi. Kaymakam Ercan Öter, Belediye Başkanı Övünç Demir, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun da konsere katıldı.

  • CHP'de Burcu Köksal'ın yerine Murat Emir Grup Başkanvekili seçildi
    12:49 CHP'de Burcu Köksal'ın yerine Murat Emir Grup Başkanvekili seçildi

    CHP'de Burcu Köksal'ın Afyon Belediye Başkanı seçilmesiyle boşalan Grup Başkanvekilliğine Ankara Milletvekili Murat Emir seçildi. Ankara Milletvekili Murat Emir, yapılan seçimde 66 milletvekilinin oyunu alarak grup başkanvekili oldu.

  • Kırklareli Valisi Birol Ekici, Büyükkarıştıran OSB'yi inceledi
    12:48 Kırklareli Valisi Birol Ekici, Büyükkarıştıran OSB'yi inceledi

    Kırklareli Valisi Birol Ekici, Büyükkarıştıran Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemede bulundu. Vali Ekici, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce'den bilgi aldıktan sonra bir ambalaj fabrikasını ziyaret etti. Ekici, kentin Avrupa'ya açılan sınır kapılarına yakınlığı nedeniyle yatırımcıların ilgisini çektiğini belirterek, tüm yatırımcıları bölgeye davet etti.

  • Unilever, Magnum bademli dondurmalarını geri çağırdı
    12:48 Unilever, Magnum bademli dondurmalarını geri çağırdı

    Unilever, İngiltere ve İrlanda'da satılan Magnum bademli dondurmalarını plastik ve metal varlığı nedeniyle geri çağırdı. Ürünlerin yemek için güvensiz olduğu belirtilirken, perakende mağazalarda satış noktası bildirimleri yapılacak ve müşterilere ürünün neden geri çağrıldığı ve ne yapmaları gerektiği anlatılacak.


Advertisement