Kayseri'de, Ali İsmail Korkmaz Konulu Söyleşi - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de, Ali İsmail Korkmaz Konulu Söyleşi

Kayseri\'de, Ali İsmail Korkmaz Konulu Söyleşi

Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz: "Canımız yanıyor, bu kadar zaman geçti hala bir sonuca varılmadı.

25.11.2014 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'deki Gezi Parkı odaklı eylemde darbedilerek hayatını kaybettiği iddia edilen Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz, "Canımız yanıyor, bu kadar zaman geçti hala bir sonuca varılmadı. İnşallah adalet en iyi şekilde işler" dedi.

Korkmaz, CHP Kayseri İl Başkanlığı tarafından Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen söyleşi öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunu öldürenlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Yarın yapılacak duruşmada karar çıkmasını beklediğini ifade eden Korkmaz, şunları kaydetti:

"Canımız yanıyor, bu kadar zaman geçti hala bir sonuca varılmadı. İnşallah adalet en iyi şekilde işler. Cezaları ne olursa olsun Ali İsmail gelmeyecek ama başka evlatlarımızı yitirmemek adına, başka anaların ağlamaması için en iyi şekilde cezalandırmalarını istiyorum. Bu davada inşallah bir karar çıkar. Ülkemizde adalet olmadığı için maalesef inancımız da kalmadı. İnşallah sağlıklı bir karar çıkar."

Korkmaz'ın babası Şahap Korkmaz da davadan toplum adına yararlı bir sonuç çıkmasını beklediğini söyledi.

Korkmaz, "Yüreğimiz yanıyor, içimiz kan ağlıyor ama topluma faydası olacak şekilde sonuç bekliyoruz" diye konuştu.

Ağabey Gürkan Korkmaz da söyleşide yaptığı konuşmada Ali İsmail'in eğitim ve öğretime önem veren birisi olduğunu söyledi.

Ali İsmail'in yeğenlerini ve etrafındaki insanları sürekli okumaya teşvik edici girişimlerde bulunan, hayvanlara bile zarar vermeyen bir yapısı olduğunu anlatan Korkmaz, "Ali İsmail bu kadar narin bir insan olmasına rağmen, yılana bile yapılmasını istemediği muameleyle katledildi" şeklinde konuştu.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat ve Parti Meclis Üyesi Cemal Canpolat da söyleşiye konuşmacı olarak katıldı.

Üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın, Eskişehir'deki Gezi Parkı odaklı eylemde darbedilerek hayatını kaybettiği iddiasıyla açılan davanın beşinci duruşması, yarın Kayseri'de yapılacak. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'de, Ali İsmail Korkmaz Konulu Söyleşi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement