Kayseri'de Eğitime Hayırsever Desteği - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Eğitime Hayırsever Desteği

Kayseri\'de Eğitime Hayırsever Desteği

Kayseri'de, Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası kapsamında Hayırsever Özdemir Ailesi'nin katkılarıyla yaptırılacak Anadolu imam hatip lisesi için protokol imzalandı.

23.01.2017 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de, Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası kapsamında Hayırsever Özdemir Ailesi'nin katkılarıyla yaptırılacak Anadolu imam hatip lisesi için protokol imzalandı.

Kayseri Valiliğinde hayırseverler Şeref Özdemir, İsmail Özdemir, Metin Özdemir ve Erdal Özdemir'in katkılarıyla Hacılar ilçesinde yaptırılacak Anadolu imam hatip lisesinin protokol imza töreni düzenlendi.

Vali Süleyman Kamçı, törende yaptığı konuşmada, Hacılar ilçesinde yaptırılacak okul dolayısıyla Özdemir Ailesi'ne teşekkür ederek, eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Kayserili iş adamlarının, hayırseverlikte Türkiye'de ön plana çıkmış durumda olduğunu ifade eden Kamçı, şunları söyledi:

"Bugün Özdemir kardeşlerin anne ve babalarının isimlerini vereceğimiz okulun yapımına ilişkin imza atma töreni adına bir aradayız. Hayırseverlere teşekkür ediyorum. İnsanların yaptığı bu tür hayırlar dünya var oldukça yad edilecektir. Okul yapımının 2 milyon lirasını hayırsever kardeşler üstlenecek. Okulun ismini kendileri vereceği için okul var oldukça yardımlarını esirgemeyeceklerdir."

Hayırsever aile adına söz alan Şeref Özdemir ise 32 yıllık bir aile şirketi olarak uzun zamandan beri böyle bir hayır yapmayı düşündüklerini dile getirerek, yapacakları okulda ülkeye hayırlı evlatlar yetişmesini temenni etti.

Konuşmaların ardından 24 derslik, 2 laboratuvar, 1 kapalı spor salonu, kütüphane, çok amaçlı salon, mescit, kantin ve 11 hizmet odasının bulunacağı okulun yapımına Özdemir Ailesi tarafından 2 milyon lira katkıda bulunulmasına ilişkin protokol imzalandı.

İmza törenine Vali Yardımcısı Nail Anlar, Hacılar Kaymakamı Mustafa Temiz, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Eğitime Hayırsever Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement