Kayseri'de Feci Kaza: 1 Ölü 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Feci Kaza: 1 Ölü 5 Yaralı

Kayseri\'de Feci Kaza: 1 Ölü 5 Yaralı

Kayseri’nin Talas ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.

11.04.2015 02:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Talas ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. Kurtarma ekipleri, otomobillerde sıkışan yaralıları kurtarmak için seferber oldu.

Edinilen bilgiye göre O. Y.'nin (26) sürücüsü olduğu 38 VA 426 plakalı otomobil ile sürücü ismi henüz belirlenemeyen 38 HH 172 plakalı otomobil ile Ali Dağı yolu Komando Caddesi üzerinde kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yol üzerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ve itfaiye ekipleri otomobiller içerisinde sıkışan yaralıları kurtarmak için seferber oldu. Sıkıştıkları yerden kurtarılan 5 kişi sağlık ekipleri tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, 38 HH 172 plakalı otomobilde sıkışan bir kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan 2 kişinin de durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Yapılan incelemelerin ardından otomobiller çekici ile yoldan kaldırılırken, kontrollü olarak sağlanan trafik de normale döndü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Feci Kaza: 1 Ölü 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement