Kayseri'de Hapkido Semineri - Son Dakika
Spor

Kayseri'de Hapkido Semineri

Kayseri\'de Hapkido Semineri

Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu, denklik Semineri Kayseride yapıldı.

27.05.2014 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu, denklik Semineri Kayseride yapıldı.

Kayseri'de gerçekleştirilen Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu, Antrenör, Hakemlik ve Denklik toplantısına, Türkiye Hapkido Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, Türkiye Ju Jitsu ve Brezilya Jiu Jitsu Federasyonu Başkanı ve Mücadele Sporlarında Milli Takım Antrenörü Orhan Özaktı, Asbaşkanı Yaşar Ekincioğlu, Şampiyon Özay Gençlik ve Spor Kulübü, Yeni Özay Gençlik ve Spor Kulübü, Erciyes Özay Gençlik ve Spor Kulübü, Erdem Gençlik ve Spor Kulübü, Asude Çocuk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü, Ju Jitsu Gençlik ve Spor Kulübü, Ceylan Çocuk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü, Fevziye Mollaoğlu İlköğretim Okulu Çocuk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü, Güven Gençlik ve Spor Kulübü, Mücadele Sporları Gençlik ve Spor Kulübü, Cırgalan Spor Kulübü, Kayseri Aktif Gençlik ve Spor Kulübü, Kayseri Ju Jitsu ve Brezilya Jiu Jutsu Gençlik ve Spor Kulübü, Develi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile İzeet Öksüz Kaya Orta Okulu Gençlik ve Spor Kulübü katıldı.

Kayseri'de dün gerçekleşen toplantıda Ju Jitsu ve Brezilya Jiu Jitsu Federasyonu Başkanı Orhan Özaktı, Türkiye Hapkido Federasyonu'na teşekkür ettiğini belirterek, "Gece gündüz çalıştık. Bunun karşılığında da Muzaffer Hocamız buraya kadar geldi. Ayrıca bugün antrenör arkadaşlarımıza da hakemlik, antrenörlük ve Dan diplomaları denklikleri yapıldı" dedi.

Asbaşkan Yaşar Ekincioğlu ise Orhan Özaktı ve ekibi sayesinde mücadele sporlarında hep ilkleri başardığını belirterek, "Türkiye'nin bir lokomotifi haline gelmiştir ve bizde amatör spora destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu ve Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, kendisinin Türkiye'de judo, tekvando, karate, muay thai ve diğer dallarda birçok federasyonun kurucusu olduğunu belirterek, "Hapkido spor dalı yurdumuzda 2005 yıllarında başladı. Federasyonu Orhan Hoca'nın emekleriyle kuruldu ama tabi ki sizlerle beraber kurduk bu bir gönül alışverişidir" dedi.

Türkiye'deki uyuşturucu ve doping kullanımının artmasına ile ilgili olarak ise Başkan Ilıcak, bugün ailelerin güvendiği iki insanın öğretmenler ve kulüpteki hocalar olduğunu ifade etti.

Toplantının ardından Muzaffer Ilıcak, Orhan Özaktı'ya şampiyonluk kupası hediye etti. Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu kurucu üyelerine hakemlik, antrenörlük ve Dan diploması denkliği yapıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayseri'de Hapkido Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement