Kayseri'de Hırsızlık Şüphelisi 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Hırsızlık Şüphelisi 3 Kişi Tutuklandı

Kayseri'de bağ evlerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

16.12.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de bağ evlerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda hırsızlık şüphelileri V.K, Y.C, M.Y. ve G.K. yakalandı.

Şüphelilerin ikamet, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda, 2 av tüfeği, havalı tüfek, 2 tabanca, 5 televizyon, 7 cep telefonu, 6 bilgisayar, 3 tablet, 11 saat, 3 el feneri, 2 projeksiyon cihazı, 4 uydu alıcısı, 6 çift ayakkabı, keman, 2 yazıcı, 2 hızar, 2 saç kurutma makinesi, 5 matkap, 5 spiral makinesi, 2 jeneratör, 3 kaynak makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, elektrikli süpürge, çim biçme makinesi, çok sayıda mutfak eşyası, elektronik eşya, kozmetik ürünler, takı, tamir setleri, uzatma kabloları gibi malzemeler ele geçirildi.

Mahkemeye sevk edilen zanlılardan V.K, Y.C. ve M.Y. tutuklandı; G.K. ise serbest bırakıldı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Hırsızlık Şüphelisi 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement