Kayseri'de Kar Yağışı Başladı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Kar Yağışı Başladı

Kayseri\'de Kar Yağışı Başladı

Kayseri'de gündüz etkili olmaya başlayan kar yağışı, kent merkezini beyaza bürüdü.

02.12.2015 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de gündüz etkili olmaya başlayan kar yağışı, kent merkezini beyaza bürüdü.

Pınarbaşı, Sarız, Bünyan, Tomarza gibi ilçelerde etkili olan kar yağışı, şehir merkezini de etkisi altına almaya başladı. Kayak merkezi civarında devam eden yağışla birlikte, kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise, kayak merkezi yolunda kar kürüme çalışmalarına başladı. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve sürücüler de zor anlar yaşadı. Yağış sonrası buzlanma nedeniyle, araç sürücüleri uyarılırken, hava sıcaklığında da, hissedilir derecede düşüş yaşandı.

ERCİYES'TE PİSTLER KARLA DOLDU

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes'te de etkili olan kar yağışı sonrasında, kayak pistleri karla doldu, yer yer kar kalınlığının 20 santimetreye ulaştı. Hafta sonuna kadar aralıklarla kar yağışının devam edeceğini belirten Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, hava sıcaklığının da eksi 8 dereceye kadar düşeceğini bildirdi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Kar Yağışı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu
    08:27 Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu

    Erzincan Valiliği, bu hafta sonu yapılacak olan ALES sınavı saatlerinde vatandaşlardan gürültü kirliliği yapmamalarını istedi. Sınavın yapılacağı binaların yakınında klakson çalınmaması, sirenlerin çalışmaması ve her türlü gürültünün yapılmaması gerektiği belirtildi.

  • İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur
    08:25 İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur

    Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, erken uyarı sisteminin can kurtarıcı olmadığını, asıl önemli olanın İstanbul'un depreme hazırlanması olduğunu belirtti. Ayrıca, çalışmalara bugün başlanması halinde ortalama 15-20 yıl içerisinde İstanbul'un depreme hazır olabileceğini ifade etti.

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.


Advertisement