Kayseri? de Mili İrade Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Kayseri? de Mili İrade Yürüyüşü

Kayseri? de Mili İrade Yürüyüşü

Kayseri'de günün erken saatlerinde düzenlenen 'milli irade' yürüyüşüne Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere 10 bini aşkın vatandaş katıldı.

31.07.2016 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de günün erken saatlerinde düzenlenen 'milli irade' yürüyüşüne Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere 10 bini aşkın vatandaş katıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas ilçesi paraşüt indirme alanında start alan yürüyüşe Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Garnizon Komutan Vekili ve Jandarma Bölge Komutanı Uğur Özcan, üniversite rektörleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş ve sporcu katıldı. Ellerindeki Türk bayrakları paraşüt alanından 5 kilometrelik parkuru yürüyen vatandaşlara Kayseri Büyükşehir Belediyesi mehter takımı ve gökyüzünde Türk bayrağı ile uçan ultralight eşlik etti. Yürüyüşe katılanlara Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kutular içinde sandviç, meyvesuyu ikram edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 06: 30'da başlayan yürüyüşe katılan Kayserililere 'teşekkür' ederek, " 15 Temmuz'dan bu yana Cumhuriyet Meydanında gece günüz demeden demokrasi nöbeti tutan Kayserili hemşerilerim milli iradeye ve demokrasiye bağlılıklarını bu yürüyüşle bir kez daha gösterdi? dedi.

Milli irade yürüyüşünden sonra yamaç paraşütü alanında yapılan konuşmalar ve mehter takımının gösterisinin ardından gösteri sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri? de Mili İrade Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement