Kayseri'de Mobeseye Takılan Trafik Kazaları - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Mobeseye Takılan Trafik Kazaları

Kayseri\'de Mobeseye Takılan Trafik Kazaları

Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Kurban Bayramı tatilinde vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat etmeleri amacıyla, şehir içi ve şehirlerarası yollarda trafik tedbirleri alındığını belirtti.

10.10.2013 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Kurban Bayramı tatilinde vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat etmeleri amacıyla, şehir içi ve şehirlerarası yollarda trafik tedbirleri alındığını belirtti. Aydın "Vatandaşlarımızın il merkezinde herhangi bir trafik sıkışıklığı yaşamaması ve trafik güvenliğinin sağlanması için il merkezindeki rutin tedbirler dışında kurban satış yerlerinde, alışveriş merkezlerinin bulunduğu bölgelerde, Osman Kavuncu ve Kocasinan Bulvarı, Asri Mezarlık güzergahında, Otobüs Terminalinde, Havaalanında ve tüm güzergahlarımızda gerekli tedbirler alınmıştır. Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından görev alanı içerisinde yer alan güzergahlarda tatilin başlangıç ve bitiş günlerinde ortalama her 30 kilometreye bir ekip görevlendirilecek, özellikle gün batımı (18.00-20.00) ve gün doğumunda (04.30-06.30) yorgun, uykusuz ve dalgın araç kullandığı tespit edilenler ile uzun yoldan geldiği anlaşılan sürücüler uygun yerlerde konuşlanacak ekiplerimiz tarafından durdurularak kısa süreli araçlarından inmeleri sağlanacaktır" dedi.

Emniyet Müdürü Aydın, denetimlerde yorgunluğu, uykusuzluğu veya süre ihlali tespit edilenler ile dileyen vatandaşların Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile bağlı Pınarbaşı ve Yeşilhisar İstasyon Amirliklerinde ve sosyal tesislerde dinlenebilecekler bu süre zarfında da kendilerine ikramda bulunulacağını söyledi.

Tüm bunlara karşın Kayseri şehir içinde son bir aydır, ışık ihlali,aşırı sürat, dikkatsizlik ve yaya kusuru ile yağış nedeniyle Talas Caddesi, ERÜ önü, Kayso kavşağı, Cumhuriyet meydanı, Yanıkoğlu mahallesinin Talas caddesine çıkan kümbet önü, Erkilet caddesinde meydana gelen kazalardaki ilginç görüntüler kayseri polisinin MOBESE kameralarına böyle yansıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Mobeseye Takılan Trafik Kazaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement