Kayseri?de Öğrencilerin Karne Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Kayseri?de Öğrencilerin Karne Heyecanı

Kayseri?de Öğrencilerin Karne Heyecanı

Kayseri'de öğrencilerin karne heyecanı Doğan BİLMEZ/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'de 2015- 2016 eğitim- öğretim yılının ilk yarısı, 286 bin 105 öğrenciye karne dağıtımıyla sona erdi.

22.01.2016 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de öğrencilerin karne heyecanı

Doğan BİLMEZ/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'de 2015- 2016 eğitim- öğretim yılının ilk yarısı, 286 bin 105 öğrenciye karne dağıtımıyla sona erdi. Mutlulukları gözlerinden okunan öğrencileri, velileri de yalnız bırakmadı.

Eğitim- öğretim yılının ilk yarısının sona ermesinin ardından, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Kayseri'de de öğrenciler karne almanın heyecanını yaşadı. İlk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören öğrenciler, karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladı. Sabah saatlerinde okullarda başlayan karne dağıtımlarında, öğrenciler kadar velilerin de heyecanlı oldukları gözlendi. Kent genelindeki bin 14 okulda 286 bin 105 öğrenci karnesini alırken, onlarla birlikte 18 bin 367 öğretmen de yarıyıl tatiline girdi.

15 gün sürecek olan yarıyıl tatilinin ardından, okullarda ders zili 8 Şubat 2016 Pazartesi günü çalacak.

Yarı yıl tatilinin başlamasıyla birlikte, Develi Belediyesi de ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin, okuma becerileri ve alışkanlığı kazanması için, 'Haydi 1. Sınıflar karneni getir, kitabını götür' kampanyası başlattı. 25 Ocak'ta başlayacak olan kampanya, 5 Şubat'a kadar devam edecek.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri?de Öğrencilerin Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement