Kayseri'de Sel Can Aldı: 1 Ölü - Son Dakika
3. Sayfa

Kayseri'de Sel Can Aldı: 1 Ölü

Kayseri\'de Sel Can Aldı: 1 Ölü

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde 20 dakika süren sağanak yağış nedeniyle oluşan sel, parke taşlarını yerlerinden söktü. Sele kapılan 23 yaşındaki Bayram Soyak öldü.

08.07.2016 01:51  Güncelleme: 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle oluşan sele kapılan çoban, 23 yaşındaki Bayram Soyak hayatını kaybetti.

EV VE İŞ YERLERİNİ SU BASTI

Kayseri'de etkili olan sağanak yağış, kent merkezi ile Yahyalı, Yeşilhisar ve İncesu ilçelerinde hayatı olumsuz etkiledi. Yağmur nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerinde su baskınları yaşandı. Özellikle Yeşilhisar İlçesi'nde etkili olan sağanak yağış sonrası sel oluştu.

ÇOBAN HAYATINI KAYBETTİ

Araplı Mahallesi'nde sel sularına kapılan çoban Bayram Soya hayatını kaybetti. Selde çok sayıda koyunun da telef olduğu bildirildi. Çok sayıda araç ile motosikleti önüne katıp sürükleyen sel suları, yollardaki parke taşlar ve asfaltları da yerinden söktü.

TEMİZLİK SABAHA KADAR SÜRDÜ

Yaşanan sel felaketi sonrası Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri başta olmak üzere Develi, İncesu, Yahyalı ve Yeşilhisar İlçe itfaiye ekipleri selin neden olduğu yerlerde onarım çalışması yaptı. Yaklaşık 4 mahallenin sokak ve caddelerini etkileyen sel felaketinin temizlik çalışmaları günün ilk ışıklarına kadar devam etti.

"SAĞANAK YAĞIŞ 20 DAKİKA SÜRDÜ"

Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir Akdeniz, ilçe olarak büyük bir facianın eşiğinden döndüklerini belirterek, "Yaklaşık 20 dakika süren etkili sağanak sele neden oldu. Maalesef bir vatandaşımız hayatını kaybetti" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Kayseri'de Sel Can Aldı: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement