Kayseri'de Yeni İş Alanlarının Açılması İçin Çalıştık" - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de Yeni İş Alanlarının Açılması İçin Çalıştık"

Kayseri\'de Yeni İş Alanlarının Açılması İçin Çalıştık"

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Lokantacılar ve Pastacılar Odası tarafından düzenlenen toplantıya katılarak Kayseri’de büyük projeleri hayata geçirmelerinin nedenini anlattı.

22.05.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Lokantacılar ve Pastacılar Odası tarafından düzenlenen toplantıya katılarak Kayseri'de büyük projeleri hayata geçirmelerinin nedenini anlattı.

Kayseri'nin büyümesi ve gelişmesi için çalıştıklarını ifade eden Özhaseki, Kayseri'de yeni iş alanlarının açılması ve bundan da herkesin istifade etmesini sağlamak için gayret ettiklerini söyledi.

Lokantacılar ve Pastacılar Odası tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Oda Başkanı Hayrettin Köse, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'den "Efsane" ve "Esnaf Dostu" olarak söz etti. Özhaseki'nin Kayseri'ye çok büyük hizmetlerde bulunduğunu vurgulayan Köse, "O bir efsane. O bir esnaf dostu. Şehrimize çok önemli hizmetleri oldu. Hepimiz bunlara şahidiz. Yaptıkları için teşekkür ediyoruz" dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de konuşmasında Kayseri'de devlet projesi gibi görülen büyük projeleri hayata geçirmek için neden gayret gösterdiklerini açıkladı. Tak amaçlarının Kayseri'nin gelişmesi olduğunu dile getiren Özhaseki, " Erciyes, Serbest Bölge, Abdullah Gül Üniversitesi, Stat gibi büyük projelerin hepsi de risk taşıyordu. Müfettiş derdi, dedikodusu, sıkıntısı bitmez bu projelerin. Ara ara söylediğim gibi stat projesi ömrümden 3-5 seneyi almıştır. Ancak bu projeler önemli. Eğer bu projeleri yaparsak Kayseri büyüyecek ve gelişecek. Büyüyen ve gelişen şehirde de herkese ekmek kapısı, iş kapısı açılacak. Eğer şehir büyümezse ve küçülürse kimseye ekmek kalmaz ve göç veririz. Esnaflarımız dükkanlarını kapatmak zorunda kalır. Tersine, esnafın işi iyi olursa herkese sirayet eder. Önemli olan Kayseri'de iş alanlarının açılması. Bundan da herkesin istifade etmesinin sağlanması" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hayrettin Köse, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'ye Kayseri'ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Yeni İş Alanlarının Açılması İçin Çalıştık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement