Kayseri'deki 2 Kişinin Öldüğü 27 Kişinin de Yaralandığı Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Kayseri'deki 2 Kişinin Öldüğü 27 Kişinin de Yaralandığı Trafik Kazası

Kayseri\'deki 2 Kişinin Öldüğü 27 Kişinin de Yaralandığı Trafik Kazası

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, sabah saatlerinde Sarıoğlan ilçesi yakınlarında meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin olarak, "Kaza, muhtemelen şoförün hakimiyetini kaybetmesi sonucu oldu" dedi.

19.05.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, sabah saatlerinde Sarıoğlan ilçesi yakınlarında meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin olarak, "Kaza, muhtemelen şoförün hakimiyetini kaybetmesi sonucu oldu" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, sabah saatlerinde Sarıoğlan ilçesi yakınlarında meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği, 27 kişinin de yaralandığı kazayla ilgili konuştu. Düzgün, "Öncelikle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın bütün milletimiz ve gençlerimize kutlu olmasını diliyorum. Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Sivas'tan bir grup öğrencimiz Kapadokya Bölgesine gezi yapmak üzere bu sabah erken saatlerde yola çıkmışlardır. Sabah 07.50 civarında maalesef şoförün muhtemelen hakimiyetini kaybetmesi ve yoldan çıkması sonucu bir trafik kazası meydana geldi. Bu kaza sonrasında midibüste bulunan öğretmenlerimizden birisi vefat etti. Üç ağır yaralımız vardı. Bu ağır yaralı çocuklarımızdan birisi de maalesef ilerleyen saatlerde vefat etti" dedi.

Vali Düzgün ayrıca, "Ben ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyorum. Tabi Gençlik Bayramının olduğu bu günde gençlerimizin gençlerimizden birisinin, öğretmenin trafik kazasında vefat etmesi bazılarının da yaralanması bizi üzdü. 5-6 hastanede kamu ve özel hastanelerde yaralılarımızın tedavisi devam ediyor. İkisinin durumu biraz daha ciddi diğerleri hafif yaralı ya da ayakta tedaviyle devam ediyor. Ben ailelerine geçmiş olsun diyorum sabır ve baş sağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sabah saatlerinde Sivas'tan Ürgüp'e 19 Mayıs gezisi için yola çıkan 28 yaşındaki A.Ç.'nin kullandığı 58 EU 500 plakalı midibüs, şoförünün Sarıoğlan ilçesi Sultanhanı mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce elektrik direğine ardından da bir eve çarparak durmuştu. Kazada, 25 yaşındaki öğretmen Abdulmenaf Akmancı olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Mehmet Akif Çubuk ise kaldırıldığı Memorial Kayseri Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Kazada 27 kişi de yaralanmıştı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayseri'deki 2 Kişinin Öldüğü 27 Kişinin de Yaralandığı Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement