Kayseri'deki Kazadan Dram Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'deki Kazadan Dram Çıktı

Kayseri\'deki Kazadan Dram Çıktı

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mervan Karahan ve Ömer Menteş'in hayat hikayeleri herkesi ağlattı.

24.01.2014 12:55  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde 21 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından cenazeler Muş'a gelmeye başladı. Korkut ilçesine bağlı Düzkışla beldesinde yaşayan Mervan Karahan (20) ve İzzet Karahan (42) ile Ömer Menteş'in (23) cenazeleri, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla beldeye getirildi. Gözyaşları arasında araçtan alınarak mezarlığa götürülen üç kişi, yan yana defnedildi.

NİSANLANMAK İÇİN GELİYORDU

Öğle saatlerine doğru toprağa verilen Mervan Karahan'ın aynı kazada hayatını kaybeden amcası İzzet Karahan'ın kızıyla nişanlanmak için memleketine gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Babası Mustafa Karahan'ı yaklaşık 15 yıl önce İstanbul'da inşaatta çalışırken yaşanan bir kazada kaybeden Mervan Karahan'ın sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabında yayınladığı mesajı ise herkesi ağlattı. 'Fırat Karahan' ismiyle açtığı sayfaya, "Ölümü çok özledim anne" yazan Mervan'ın, aynı kazada hayatını kaybeden amcası İzzet Karahan'ın kızıyla pazar günü yapılacak törenle nişanlanacağı ve şubatta ise askere gideceği öğrenildi. 4 çocuklu ailenin en küçük ferdi olan Mervan Karahan'ın İstanbul Şirinevler semtinde ailesiyle birlikte yaşadığı belirtildi.

ANNESİNE ÇAMAŞIR MAKİNESİNİ ULAŞTIRAMADI

İstanbul'da çalışan ve annesi rahatsız olduğu için satın aldığı çamaşır makineyle birlikte yola çıkan Ömer Menteş (23) de aynı beldede toprağa verildi. 600 TL değerinde olan makineyi bir tanıdığının da devreye girmesiyle 250 TL'ye satın alan Ömer'in evdekilere müjdeyi verdiği öğrenildi. Annesine makineyi ulaştıramadan hayatını kaybeden Ömer de yaklaşık 3 ay önce askerden gelmişti.

İstanbul'daki bir düğünden dönen Karahan ailesinden İzzet Karahan da hayatını kaybederken; Gülhayat, Yakup, Kadir, Zeynep ve Sevgül Karahan isimli yakınlarının da yaralanarak Kayseri'deki değişik hastanelerde tedavi altına alındığı belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayseri'deki Kazadan Dram Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kayserili hoca: Allah rahmet eylesin, kazada ölenlerin yakınlarına bol bol sabır ihsan etsin...kayseri adına başımız sağolsun.. çok üzücü bir kaza... 22 0 Yanıtla
  • HUKUKÇU: Her savaşta bu ülke için kahramanca savaşmış Fakir ve Gariban Kürt Halkı hiç gün yüzü görmedi.... 3 7 Yanıtla
  • SALİM OREN: ALLAH RAHMET EYLESİN KALANLARA SABIR YARALILARA ACİL ŞİFALAR . GERİDE KALANLARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM, 10 0 Yanıtla

Advertisement