Kayseri'deki Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Kayseri'deki Terör Saldırılarına Tepkiler

Burdur'un Tefenni ilçesinde, yaklaşık 200 aracın yer aldığı konvoy düzenlenerek, terör saldırıları protesto edildi.

18.12.2016 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'un Tefenni ilçesinde, yaklaşık 200 aracın yer aldığı konvoy düzenlenerek, terör saldırıları protesto edildi.

CHP Tefenni Gençlik Kolları Başkanlığı'nın organize ettiği etkinliğe, Tefenni Belediyesi de destek verdi. Konvoy öncesi, belediye binası önünde toplanan kalabalık, şehitler için dua etti.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ülkenin her köşesinde gösterilen birlik ve beraberliğin bir örneğinin de Tefenni'de yaşandığını belirtti.

Terör olayları karşısında Türk halkının gösterdiği dayanışmaya değinen Alagöz, "Zannederim, bugüne kadar bu bölücü terör örgütlerinin, bu hainlerin, bu karaktersiz şerefsizlerin farkında olmadıkları bir şey vardı ve bugünden sonra da farkında olacaklar. Bu ülke, bu millet kendisine kastedenlerin karşısında, 'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır' noktasında, AK Partilisi, MHP'lisi, CHP'lisi, Alevisi, Sünnisi, Türk'ü, Kürt'ü, Çerkez'i, Laz'ı hep beraber birlikte olacak ve bundan böyle de daha büyük bir dayanışma içerisinde her türlü terör faaliyetlerine karşı mücadele edecektir." dedi.

Ardından, Türk Bayraklarıyla donatılan araçlar, Cumhuriyet Caddesi, Pazar Mahallesi, Kır Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinden ilçede tur attı.

Kayseri\'deki Terör Saldırılarına Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'deki Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement