Kayseri'deki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'deki Terör Saldırısı

Kayseri'deki terör saldırısında yaralanan er Erdal Köse, tedavisinin ardından memleketi Balıkesir'e getirildi.

21.12.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'deki terör saldırısında yaralanan er Erdal Köse, tedavisinin ardından memleketi Balıkesir'e getirildi.

Havayoluyla İzmir'e oradan da karayoluyla isteği üzerine ailesine ait araçla Balıkesir merkez Altıeylül ilçesi Balıklı Mahallesi'ndeki babaevine getirilen Köse, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Yaklaşık 7 aydır asker olduğunu ifade eden Erdal Köse, şunları kaydetti:

"Her zamanki gibi çarşı iznine çıkıyorduk cumartesi sabahı. Tugaydan arkadaşlarla otobüse bindik. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi önüne gelince 2 arkadaş durakta inmek istedi. Arkadaşlar indi, kapılar kapandı. O anda sol tarafımıza araç yaklaşmış. Ben otobüsün ön koltuklarında oturuyordum. Bir an patlama oldu, ben ne olduğunu fark edemedim. Patlama olunca ön kapının camından kendimi dışarı attım. Tıp fakültesi yakındı yürüyerek gittim. Sol ayak bileğimde çatlama, başımın sol tarafından birkaç dikiş var. Sol işaret parmağım da yaralandı. Genelde cam kesikleri. 60 günlük rapor verdiler. Tedavi devam ediyor. 60 günün sonunda vatani görevimi tamamlamak için yine askere gideceğim."

Köse, saldırıda şehit olan arkadaşları için çok üzgün olduğunu aktararak, "Bu olaylar ne kadar olursa olsun hiçbir zaman birliğimizi bozamazlar, bu vatanı yıkamazlar. Biz olay sonrasında gerek hastanede, gerekse taburcu olunca devletimizi hep yanımızda hissettik. Doktor, hemşire, devlet büyüklerimiz hep yanımızdaydı. Allah razı olsun herkesten." dedi.

Baba İsmail, anne Cevriye ve ağabey Uğur Köse de Erdal Köse'nin sağlık durumunun iyi olmasından duydukları mutluluğu dile getirdi ve gösterdikleri yakın ilgiden dolayı devlet yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'deki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement