Kayseri - Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kayseri - Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız Açıklamalarda Bulundu

Kayseri - Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız Açıklamalarda Bulundu

Eski Bakan Yıldız'dan elektrik kesintisi açıklamasıEnerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, İstanbul'da olası elektrik kesintileri yolundaki soruya, "Herhangi bir sıkıntı yaşanacağına inanmıyorum.

05.07.2016 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Bakan Yıldız'dan elektrik kesintisi açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, İstanbul'da olası elektrik kesintileri yolundaki soruya, "Herhangi bir sıkıntı yaşanacağına inanmıyorum. Bu manada tedbirleri almış durumdalar" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, yaptığı konuşmada, 1 ay boyunca tutulan oruçların Allah tarafından kabul edilmesini diledi. Yıldız, Türkiye'nin bugünlere ulaşmasında her zaman şehitleri minnet ve şükranla andıklarını söyledi. İstanbul'da görülebilecek olası elektrik kesintileri haberleriyle ilgili soruyu yanıtlayan Yıldız, "Bakan arkadaşımızın bu konuda görevini yaptığına inanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşanacağına inanmıyorum. Bu manada tedbirleri almış durumdalar. Arkadaşlarımız görevlerini başarıyla yapıyor. Biz bayramda Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Hatay'a varıncaya kadar bütün vatandaşlarımızın bayramı gerek güvenlik açısından gerekse rahat geçirebilecekleri ortamı inşallah tesis etmiş olduk" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı ekonomi paketine değinen Yıldız, "İçinde toplumun her katmanını oluşturan ama önceliğini yatırıma, istihdama ve üretime özellikle dikkat çeken önemli bir paketti. O paketin yansımalarını önümüzdeki günlerde göreceğiz. Bunun şöyle önemli bir yeri var; Yurt dışından gelecek sermayenin yalnızca terör ve kara para olmamak kaydıyla tamamının artık Türkiye'ye getirilmesinin önünün açıldığı Başbakanımız belirtti. Bunu son derece önemsiyorum. Çünkü esnafımızla alakalı da yeni düzenlemelerimiz var. O açıdan Başbakanımız tarafından açıklanan bu paketin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Bayramlaşma töreninde ayrıca, AK Parti Kadın Kolları üyesi olan Memnune Yüce, 1960 yılından bu yana sakladığı Adnan Menderes'in idamına anlatan kitabı ve gazetedeki çıkan haberin küpürünü Yıldız'a hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri - Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement