Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur Açıklaması

Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, "Kayseri Erciyesspor ligin boyu kısaldıkça sıkıntılı günler yaşamaya başlamış ve hepimizi hayal kırıklığına uğratmıştır.

03.03.2015 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, "Kayseri Erciyesspor ligin boyu kısaldıkça sıkıntılı günler yaşamaya başlamış ve hepimizi hayal kırıklığına uğratmıştır. Takım kadromuza baktığımız zaman şu anda istediğimiz puanları toplayamadığımızı görüyoruz" dedi.

Havur, "Geçen yıl son dakikada ligde kaldığımızı hatırladıkça aynı sıkıntıları bu yıl da yaşama korkusu içimizi kaplamaya başlamıştır. Türkiye'de futbolcusuna ve diğer kurumlara borcu olmayan tek kulüp Kayseri Erciyesspor olmakla birlikte, futbolcularımız beklentilerimizin çok altında performans sergilemiştir. Kulüpten hiç bir alacağı olmayan futbolcularımızdan başarı beklemek en tabii hakkımızdır" diyerek, şu şekilde konuştu:

"Eğer futbolcularımız gerekli özveriyi ortaya koyduğu takdirde hızla üst basamaklara yükseleceğimize olan inancımız tamdır. Her alanda birlik ve beraberliğimizi ortaya koymanın zamanı çoktan gelmiştir. Kulüp çalışanlarından itibaren başlayacak birliktelik kendi açıklarımızın kapatılmasıyla aile ortamı sağlanmasına katkı verecek ve futbolcularımızın da saha içinde birbirlerinin hatalarını telafi etmesi ve taraftarın takımı sahiplenmesiyle de zirve yapacak ve emekler boşa gitmeyecektir.Yani her alanda birliktelik sergilemek zorundayız. Gerek kulüp dışından ve gerekse ülkemiz genelinden Erciyessporun süper ligdeki varlığını sorgulamak isteyenlere karşı hep birlikte gerekli cevabı vermeliyiz.

Kayseri Erciyesspor camiası gücünü böyle sıkıntılı zamanlarda her zaman göstermiştir. Bu cumartesi günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçıyla birlikte bir yumak olup mutlu günlerin başlangıcını yakalamak istiyoruz. Tüm Kayserili hemşehrilerimizi bu önemli dönemeçte takıma sahip çıkmaya ve desteklemeye davet ediyoruz." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement