Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur Açıklaması

Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, takımdaki belirsizliğin taraftarları korkuttuğunu söyledi.

20.07.2015 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, takımdaki belirsizliğin taraftarları korkuttuğunu söyledi.

Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur,, " Kayseri Erciyesspor'daki sessizlik ve belirsizlik taraftarlarımızı korkutmakta ve olumsuz düşüncelere sevk etmektedir. Tüm takımlar kamp programlarını uygulayıp yeni transferlerini takıma adapte etmeye çalışırken bizde yaprak kımıldamıyor olması son derece düşündürücüdür" dedi.

Havur, "Sayın başkan Ziya Eren'in takım hakkında sessizliğe gömülüp açıklama yapmıyor olması hiç alışık olmadığımız bir durumdur. ve bu durumdaki bir takımı bu saatte bırakıp gitmek bu şehre ihanet etmektir. Sayın başkanın transfer ve hedef konusunda bir açıklama yapmasını beklemek hepimizin hakkıdır" diyerek şu açıklamayı yaptı:

" Geçen sezon yapılan hoca hatalarının bu yıl tekrarını kesinlikle istemiyoruz. Şu anda takımı hazırlayan Mustafa Özkeş hoca ile bu sezonu tamamlamak istiyoruz. Özkeş hocamızın dışardan gelen ve bol para alan diğer hocalardan eksiği yok, fazlası vardır. Geçen sezon takımı küme düşüren 4 hocadan hangi birisi bu şehirdedir ve hangisi bizim kadar üzülmüştür? İşte Mustafa Özkeş bu sebeple onlardan farklıdır. Mezarı da burada olacak olan hocamızın önünün açılıp bir şans verilmesi için zaman gelmiş ve geçmektedir. Biz Kayserili bir hoca istediğimizi her zaman dile getirdik. Aynı fikirde olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.

Ayrıca Memduh Büyükkılıç başkanımız da Erciyesspor için bulunmaz bir onursal başkandır. Kulüp başkanları bırakıp gitse de sayın Büyükkılıç başkan bu takımla çocuğu gibi ilgilenmektedir. En büyük güvencemiz olan Memduh Büyükkılıç başkanımızın da yaraya neşter vurmasını bekliyoruz." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement