Kayseri - Erciyes'ten Norveç'e Terör İçin Farkındalık Turu Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Kayseri - Erciyes'ten Norveç'e Terör İçin Farkındalık Turu Tamamlandı

Kayseri - Erciyes\'ten Norveç\'e Terör İçin Farkındalık Turu Tamamlandı

Erciyes'ten Norveç'e terör için farkındalık turu tamamlandıMotosiklet tutkunu Kayserili gezgin Mustafa Özdemir, terör olaylarını kınamak, terörün dininin, ırkının ve renginin olmadığını bir kez daha haykırmak için, motosikleti Kayseri'den Norveç'in Nordkapp bölgesine yaptığı turu tamamlayarak Kayseri'ye döndü.

10.08.2016 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciyes'ten Norveç'e terör için farkındalık turu tamamlandı

Motosiklet tutkunu Kayserili gezgin Mustafa Özdemir, terör olaylarını kınamak, terörün dininin, ırkının ve renginin olmadığını bir kez daha haykırmak için, motosikleti Kayseri'den Norveç'in Nordkapp bölgesine yaptığı turu tamamlayarak Kayseri'ye döndü.

Garnizon Şehitliği önünden 34 gün önce yola çıkan Özdemir, motosikletiyle 17 bin kilometre yol yaparak 27 Avrupa ülkesini ziyaret ederek, gezisini yine şehitlik önünde tamamladı. Özdemir, "Ülkemiz, her gün şehit haberleriyle sarsılırken, ben de bu gezi ile 40 gün boyunca terörün gerçek yüzüyle ilgili farkındalık oluşturmak istedim. Her gittiğim yerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaştım. 34 günlük seyahatimde sadece 7 gün otel ve çadırda kaldım, diğer günlerde Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımız evlerinde misafir ettiler. Büyükelçiliklerimiz ve konsolosluklarımızın çok yardımlarını gördüm ve her yerde terörü anlattım. Gördüm ki, gudbetteki vatandaşlarımız da bizlerle aynı duyguları taşıyorlar ve ülkemizdeki terör olaylarına bizler gibi üzülüyorlar. Gezinin son durağı olan Norveç'in en kuzey noktası Nordkapp bölgesinde şehitlerimiz için dua ettik. Şehitlerimizin ruhunu şad ettik ve acımızı Avrupa'daki soydaşlarımızla paylaştık. Ayrıca, Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanımız Ali Yavuz'un mesajını soydaşlarımıza ilettik" dedi.

DERNEK BAŞKANI YAVUZ: TERÖRİSTLER İÇİN İDAMI ACİLEN İSTİYORUZ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz da, bugün yine 8 şehit haberi ile sarsıldıklarını belirterek, "Ülkemizde hergün şehit halerleri ile kavruluyoruz. Yüreğimiz yanıyor, hepimizin ocağına ateş düşüyor. Bu teröristler için idam yasasının bir an önce çıkarılmasını talep ediyoruz. 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi, ülkemizi bölüp, parçalamak için yapılan bir harekettir ve asla kabul etmiyoruz. Bu olayda yüzlerce şehidimiz oldu, binlerce yaralımız var. İdam cezası konusunda söylemler başladı. Meclisimizin idam yasasını bir an önce çıkarmasını bekliyoruz. Teröre bulaşan, ülkemizi bölmeye çalışan kim olursa olsun yakalanarak idam edilmesini istiyoruz. Darbe sonrasında nasıl ki demokrasi konusunda birlik ve beraberlik oluşmuşsa, idam konusunda da siyasi partilerin birlik ve beraberlik içinde hareket ederek bu konunun da bir an önce terörün bitirilmesini istiyoruz" diye konuştu.

Şube Başkanı Ali Yavuz, motosiklet tutkunu Mustafa Özdemir ve beraberindekiler, şehitliği ziyaret ederek, dua ettiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri - Erciyes'ten Norveç'e Terör İçin Farkındalık Turu Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement