Kayseri Erciyesspor, Balıkesirspor Maçına Hazır - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor, Balıkesirspor Maçına Hazır

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ligde sahasında Balıkesirspor ile yarın yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

28.11.2014 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ligde sahasında Balıkesirspor ile yarın yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Hacı Boydak Tesisleri'nde altyapı antrenörlerinden Mustafa Şimşek Özkeş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ve koşuyla başladı. Çift kale maçla devam eden idman, taktik çalışmayla sona erdi.

Mavi-siyahlılar, antrenmanın ardından tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Balıkesirspor maçı yarın saat 16.00'da Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadı'nda oynanacak.

Özkeş'in açıklamaları

İdmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özkeş, takım olarak zorlu bir dönemden geçtiklerini söyledi.

Balıkesirspor maçının eksik oyuncular nedeniyle zor geçeceğini dile getiren Özkeş, şunları kaydetti:

"Puan tablosuna baktığımız zaman her iki takımın da şiddetle puana ihtiyacı var. Bulunduğumuz konum ve oyuncularımızın sakat olması bizi sıkıntıya sokuyor. 4 sakat oyuncumuz var, İbricic de kart cezalısı. Sporcu arkadaşlarımızın hafta boyunca gösterdiği saygı ve disiplinli çalışma, bizi umutlandırdı. Futbolcularımız bu maçın ne kadar önemli olduğunu biliyor. Ligdeki sıralamasına bakıp 'Balıkesirspor nasılsa ligin sonuncusu, kolay kazanırız' diye bir düşüncemiz yok. Çok ciddi ve sıkı hazırlandık. İnşallah yarın güzel bir sonuç alırız." - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor, Balıkesirspor Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement