Kayseri Erciyesspor, Bursaspor Mesaisine Başladı - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor, Bursaspor Mesaisine Başladı

Teknik direktör Korkmaz: "Bursaspor çok iyi bir takım, çok özellikleri olan oyunculara sahip"

05.11.2014 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, hafta sonu konuk edecekleri Bursaspor'un iyi bir takım olduğunu belirterek, maçın zorlu geçeceğini söyledi.

Mavi-siyahlı takım, ligin 9. haftasında sahasında yapacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Hacı Boydak Tesisleri'ndeki antrenman teknik direktör Korkmaz, yönetiminde yapıldı. Isınma hareketleri ve koşuyla başlayan idman daha sonra yarı alanda top çalışmasıyla devam etti.

Antrenmana sakatlığı bulunan Anıl Karaer katılmazken, ameliyat sonrası çalışmalara başlayan Cem Can ise koşu yaptı.

Antrenmandan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Korkmaz, takımın ligin ilk 8 haftasındaki performansından memnun olduğunu söyledi.

Takımının her geçen gün futbol olarak daha iyiye gittiğini vurgulayan Kormaz, şöyle devam etti:

"Şimdiye kadar deplasmanda oynadığımız 4 deplasman maçını da kaybetmedik. Bu hafta konuk edeceğimiz Bursaspor çok iyi bir takım, çok özellikleri olan oyunculara sahip. Çok tempolu oynayan bir takım. Bİzim de aynı tempoyu ve mücadeleyi sahada göstermemiz lazım. Oyuncularımın bu mücadeleyi göstereceğine inanıyorum. Şimdi Bursaspor maçını düşünüyoruz."

Taraftara sitem

Korkmaz, taraftar desteğiyle takımın daha iyi noktalara gelebileceğine dikkati çekerek, taraftarları takımı desteklemeye davet etti.

Maçları çok az taraftara oynamalarının kendisini üzdüğünü dile getiren Korkmaz, şunları kaydetti:

"Maça gelenlere teşekkür ediyorum. Gelmeyenlere de bir şey demeye gerek yok. Yani ben bunu her hafta demekten usandım. Çünkü 1 milyon 300 bin nüfuslu bir şehrin yüzde biri maça gelmiyorsa bir şey diyemem. Nihayetinde bu böyle, taraftarsız olmaz. Taraftar rakibe ve hakeme fair-play içerisinde bu baskısını yapmalı ama biz maalesef çok az taraftara oynuyoruz, o gelenlere de teşekkür ediyorum. Taraftarımızın maçlara gelmesi lazım." - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor, Bursaspor Mesaisine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement