Kayseri Erciyesspor'dan Kombine Bilet Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Erciyesspor'dan Kombine Bilet Uyarısı

Kayseri Erciyesspor\'dan Kombine Bilet Uyarısı

Kulüp Basın sözcüsü Kaan Savruk, Locaya giren misafirler bile Passolig bileti almak zorunda.

21.08.2014 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kulüp Basın sözcüsü Kaan Savruk, Locaya giren misafirler bile Passolig bileti almak zorunda. Kayseri Erciyesspor'dan kombine bilet alan taraftar karlı çıkar dedi.

Kayseri'de şu ana kadar 2050 adet Passolig bileti satıldığına dikkati çeken kulüp basın sözcüsü Kaan Savruk, 150 noktada Passolig bileti alınabiliyor. Özellikle Kayseri'de raylı sistem ve belediye otobüs bileti satılan tüm gişelerden sporseverler Passolig bileti alabilir. Geçen yol kombine biletlerimizin en ucuzu kuzey alt için 100 TL idi. Bu yıl Passolig uygulamasıyla bu rakam 170 TL oldu. Bunun 60 TL'si Passolig şirketine gidiyor. Kalan 110 TL ise kulübümüze gelir olarak kaydedilecek. Yani bir anlamda 10 TL zam yapmış olduk. Kombine bilet oldukça avantajlı şeklinde konuştu.

Kayseri Erciyesspor'un yarın Türkiye Spor Yazarları (TSYD) Ankara Şubesinin düzenlediği 4'lü turnuvada Konyaspor'la karşılaşacağını, mavi siyahlı ekibin 3 kamp döneminde oynadığı 7 karşılaşmada ortaya koyduğu futbolun sevindirici olduğuna dikkati çeken Savruk,Galatasaraylı Sabri konusunda Transferlerimiz sürecek. Bir yada iki oyuncu alacağız. Sabri konusunda yakıştırmalar var ama şu ana kadar netleşmiş bir şey yok diye sözlerini tamamlandı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Erciyesspor'dan Kombine Bilet Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement