Kayseri Erciyesspor - Galatasaray: 1-2 - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'in beşinci haftasında Galatasaray, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup etti.

04.10.2014 20:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nden sonra Süper Lig'de Erciyesspor deplasmanına çıkan Galatasaray, rakibini Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder'in golleri ile 2-1 mağlup etti. Erciyesspor'un tek golü Caner Osmanpaşa'dan geldi.

12. dakikada sol kanattan Sneijder'in ortası ile ön direkte meşin yuvarlakla buluşan Semih Kaya'nın vuruşunda topu kaleci Gökhan Değirmenci kontrol etti.

16. dakikada Anıl Kararer rakiplerinden sıyrıldıktan sonra yaklaşık 20 metreden çektiği şutta meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

24. dakikada Melo'nun derinlemesine pası ile ceza sahasının içerisinde bomboş pozisyonda topla buluşan Yasin Öztekin'in vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Gökhan Değirmenci'den döndü.

28. dakikada ani gelişen Erciyesspor atağında ceza sahası çizgisi dışında topla buluşan Sylla'nın şutunda top az farkla üstten dışarı çıktı.

30. dakikada Burak Yılmaz'ın ara pası ile ceza sahası içi sağ çaprazda müsait pozisyonda meşin yuvarlakla buluşan Olcan Adın topu ayağından açınca hızlı davranan kaleci Gökhan Değirmenci tehlikeyi önledi.

37. dakikada sağ kanattan Cenk Ahmet Alkılıç'ın yerden yaptığı ortada defansa çarparak havalanan ve altıpasa yakın bir noktaya düşen top Necati Ateş'in rövaşata vuruşunda az farkla yandan dışarı çıktı.

39. dakikada sol kanattan Murat Yıldırım'ın ortasında topu kaleci Muslera tek yumrukla kornere çeldi.

Maçın ilk yarısı golsüz berabere sona erdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor - Galatasaray: 1-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement