Kayseri Erciyesspor Gelecek Haftalar İçin Umutlu - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor Gelecek Haftalar İçin Umutlu

Kayseri Erciyesspor Gelecek Haftalar İçin Umutlu

Kulübün basın sözcüsü Savruk: "Takımımızın ilk 4 haftada sergilediği futboldan memnunuz, ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağız"

29.09.2014 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Kaan Savruk, "Takımımızın ilk 4 haftada sergilediği futboldan memnunuz, ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağız" dedi.

Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de ilk 4 haftada 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldıklarını hatırlattı.

Takımlarının bu 4 maçta göze hoş gelen futbol ortaya koyduğunu vurgulayan Savruk, "Takımımızın ilk 4 haftada sergilediği futboldan memnunuz, ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağız. Galip gelebileceğimiz maçlarda maalesef 3 puana ulaşamadık ancak takımımızın futbolu bize umut veriyor" diye konuştu.

Torku Konyaspor maçını değerlendiren Savruk, şunları kaydetti:

"Dünkü maçta da ikinci yarıda oynadığımız futbolla galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum ancak bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. İnşallah gelecek haftalarda iyi futbolumuzun ödülünü 3 puan olarak alırız. Takımımıza güveniyoruz. Taraftarımızın desteğiyle takımımız daha iyi noktalara gelecek." - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor Gelecek Haftalar İçin Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement