Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Karaman ve Futbolcular Öğrencilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Karaman ve Futbolcular Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Karaman ve Futbolcular Öğrencilerle Bir Araya Geldi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle özel bir hastanenin düzenlediği etkinlikte Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve futbolcular Yiğit Gökoğlan ile Üstün Bilgin, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Üyeleri ile bir araya geldi.

22.04.2014 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle özel bir hastanenin düzenlediği etkinlikte Kayseri Erciyes spor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve futbolcular Yiğit Gökoğlan ile Üstün Bilgin, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Üyeleri ile bir araya geldi.

Özel bir hastanede düzenlenen etkinliğe Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve futbolcular Yiğit Gökoğlan, Üstün Bilgin ile Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Üyeleri katıldı. Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman yarın kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocukların gününü kutladı. Karaman yaptığı konuşmada spor yapmanın önemine değinerek çocukları spor yapmaya teşvik etti. Katılımcılara sorular soran öğrenciler Kayseri Erciyesspor maçlarına gitmek istediklerini söyledi. Kayseri Erciyesspor Teknik direktörü Hikmet Karaman'da öğrenciler için e-bilet uygulamasında kolaylık getirilmesi gerektiğini söyledi. Ardından etkinliğe katılan Erciyessporlu futbolcular Yiğit Gökoğlan ve Üstün Bilgi çocukların sorularını yanıtladı.

Etkinliğe katılan Erciyessporlu futbolculardan imza alan çocuklar sonrasında hastanenin bahçesinde şut atışı yaptılar. Şut atışında gol atan öğrenciler Kayseri Erciyesspor forması aldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Karaman ve Futbolcular Öğrencilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement