Kayseri Erdoğan ve Davutoğlu Ekonomi Bakanı Elitaş'ın Oğlunun Düğününe Katıldı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Erdoğan ve Davutoğlu Ekonomi Bakanı Elitaş'ın Oğlunun Düğününe Katıldı

Kayseri Erdoğan ve Davutoğlu Ekonomi Bakanı Elitaş\'ın Oğlunun Düğününe Katıldı

Erdoğan: Bunlar akademik terörün aktörleridir (ek) ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU EKONOMİ BAKANI ELİTAŞ'IN OĞLUNUN DÜĞÜNÜNE KATILDI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ekoınomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın oğlu Hakan ile Aslı Elitaş'ın düğününe ve nikah törenine katıldı.

25.01.2016 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdoğan: Bunlar akademik terörün aktörleridir (ek)

ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU EKONOMİ BAKANI ELİTAŞ'IN OĞLUNUN DÜĞÜNÜNE KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ekoınomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın oğlu Hakan ile Aslı Elitaş'ın düğününe ve nikah törenine katıldı. Filamingo tesislerindeki nikah törenine, önce Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, daha sonra da KTO gecesine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlar birlikte geldiler. Yaklaşık 5 bin davetlinin hazır bulunduğu tesislerin Altın Salonu'nda Aslı ve Hakan Elitaş çiftinin nikah törenine katıldılar. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in kıydığı nikah töreninde şahitliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu yaptı.

"NESLİMİZİN ARTMASI LAZIM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan evlilik cüzdanını gelin Aslı Elitaş'a verirken, "Milletimizi yıllarca kısırlaştırdılar. Neslimizin artması lazım" dedikten sonra her nikahta yaptığı gibi genç çifte 3 çocuk önerisinde bulundu. Erdoğan, "Ama bazıları 5 çocuk öneriyor. Üç çocuk dengedir, 4 çocuk berekettir, ondan sonrası Allah kerimdir" diye konuştu. Erdoğan daha sonra Başbakan Davutoğlu ve bakanlarla birlikte yemeğe geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Erdoğan ve Davutoğlu Ekonomi Bakanı Elitaş'ın Oğlunun Düğününe Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement