Kayseri Erü'nün 32 Personeli Daha Mahkemeye Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Erü'nün 32 Personeli Daha Mahkemeye Çıkarıldı

Kayseri Erü\'nün 32 Personeli Daha Mahkemeye Çıkarıldı

Erü'nün 32 personeli daha mahkemeye çıkarıldıKayseri'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 8 gün önce gözaltına alınan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) öğretim görevlisi, üyesi ve personelinden 32'si daha mahkemeye çıkarıldı.

25.08.2016 22:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erü'nün 32 personeli daha mahkemeye çıkarıldı

Kayseri'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 8 gün önce gözaltına alınan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) öğretim görevlisi, üyesi ve personelinden 32'si daha mahkemeye çıkarıldı. Adliyeye gönderilenlerin arasında 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasının finalisti Hakan Akdoğan da bulunuyor.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube ekipleri tarafından 8 gün önce yaklaşık 300 polisle daha önce açığa alınan Erciyes Üniversitesi'nin 100 öğretim görevlisi, üyesi ve personeline operasyon yapıldı. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ERÜ Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulu'nda öğretim görevlisi ve 'Yetenek Sizsiniz' yarışması finalisti Hakan Akdoğan ile birlikte 32 kişi elleri kelepçeli halde Adli Tabipliğe sağlık kontrolüne getirildi. Ardından şüpheliler, nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Erü'nün 32 Personeli Daha Mahkemeye Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement