Kayseri Gençliği Ecdadın Huzurunda - Son Dakika
Yerel

Kayseri Gençliği Ecdadın Huzurunda

Kayseri Gençliği Ecdadın Huzurunda

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin, gençliğin tarihimizi ve ecdadımızı tanıması için lise öğrencilerine yönelik düzenlediği Çanakkale gezileri sürüyor.

23.05.2016 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin, gençliğin tarihimizi ve ecdadımızı tanıması için lise öğrencilerine yönelik düzenlediği Çanakkale gezileri sürüyor. Mayıs ayı boyunca beş ayrı kafile Çanakkale'ye gidecek. İlk kafileyi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik uğurlamıştı.

Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde lise öğrencilerini tarihimizin en önemli kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale'ye gönderiyor. Her yıl gerçekleştirilen Çanakkale gezisine bu yıl 14 ayrı okuldan 450 öğrenci katılıyor. İlk kafile 3 Mayıs'ta Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik tarafından uğurlanmıştı. Son kafile ise 31 Mayıs'ta Kayseri'den hareket edecek.

İlk kafilelerle geziye katılarak Çanakkale'de ecdadımızın huzuruna çıkan öğrenciler atalarımızın hangi şartlarda, nasıl bir mücadele verdiklerini yerinde görme şansı buldular. Geziyi tamamlayarak Kayseri'ye dönen öğrenciler, kendilerine böyle bir imkan sağlandığı için Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek herkesin mutlaka Çanakkale'yi görmesi gerektiğini belirttiler. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Gençliği Ecdadın Huzurunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement