Kayseri Gölbaşı'na Şehit Olan Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Gölbaşı'na Şehit Olan Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kayseri Gölbaşı\'na Şehit Olan Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gölbaşı'na şehit olan Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay, son yolculuğuna uğurlandıDARBE girişimi sırasında bombalanan Ankara Gölbaşı'ndaki Polis Özel Harekat Merkezi'nde şehit olan 23 yaşındaki bekar Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay, memleketi Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

18.07.2016 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı'na şehit olan Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay, son yolculuğuna uğurlandı

DARBE girişimi sırasında bombalanan Ankara Gölbaşı'ndaki Polis Özel Harekat Merkezi'nde şehit olan 23 yaşındaki bekar Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay, memleketi Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Doğanay'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze aracıyla Yeşilhisar'daki Camii Kebir'in önüne getirildi. Burada şehit polis için cenaze namazı kılındı. Namazdan önce musalla taşına konulan şehidin tabutuna sarılan annesi Hikmet ile kız kardeşleri Şerife ile Ayşe Nida, gözyaşı döktü. Annesi, kızının tabutunu 'Ciğerim' diyerek okşadı. İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven'in, öğle namazının ardından kıldırdığı cenaze namazına, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Milletvekilleri İsmail Tamer, Emrah Karayel, Sami Dedeoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, ilçe belediye başkanları, şehit Kübra Doğanay'ın yakınları, arkadaşları ve yaklaşık 8 bin kişi katıldı. Vali Süleyman Kamçı, cenaze namazından önce şehidin annesi Hikmet Doğanay ve kız kardeşleri Şerife (24) ile Ayşe Nida'ya (10) taziyelerini iletti. Kamçı, "Bunu yapanlara, milletimize bu acıları yaşatanlara bunun hesabı sorulacak" dedi.

Şehidin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından, yine cenaze arabasına konularak tekbirler arasında ilçe mezarlığına getirildi ve burada toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Gölbaşı'na Şehit Olan Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement