Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Sözcüsü Taş, Hükümeti Göreve Davet Etti - Son Dakika
Güncel

Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Sözcüsü Taş, Hükümeti Göreve Davet Etti

Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Sözcüsü Taş, Hükümeti Göreve Davet Etti

Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Sözcüsü Taş, hükümeti göreve davet etti KAYSERİ Gönüllü Kültür Kuruluşları Sözcüsü Ahmet Taş, son yaşanan terör olayları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada hem hükümeti hem de muhalefeti sorumlu davranmaya davet etti.

24.07.2015 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Sözcüsü Taş, hükümeti göreve davet etti

KAYSERİ Gönüllü Kültür Kuruluşları Sözcüsü Ahmet Taş, son yaşanan terör olayları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada hem hükümeti hem de muhalefeti sorumlu davranmaya davet etti. Taş, 'Milletimizin barış, kardeşlik, güvenlik ve moral değerlerinin daha fazla zarar görmemesi ve terör olaylarının faillerinin ve iş birlikçilerinin adalet önüne çıkarılması için hükümeti göreve davet ediyoruzö dedi.

Diyanet-Sen Kayseri Şubesi hizmeti binasında Gönüllü Kültür Kuruluşları'na mensup bazı sivil toplum örgütleri adına basın açıklaması yapan Gönüllü Kültür Kuruluşları Sözcüsü Ahmet Taş, ülkemizin milli birlik ve kardeşliğe en çok ihtiyacının olduğu son 1 haftada Suruç, Adıyaman, Ceylanpınar'dan gelen katliam ve saldırı haberlerinin toplumu derinden yaraladığını söyledi. Taş, 'Suruç'ta 32 vatandaşımız hayatını kaybetti, 100'den fazla vatandaşımız yaralandı. Bu acı olayın şokunu henüz atlatamamışken Adıyaman'da güvenlik güçleriyle PKK mensupları arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 askerde yaralandı. Aynı gün meydana gelen 2 olay 33 insanın hayatını kaybetmesi, 100'ün üzerinde insanımızın da yaralanmasının acısı devam ederken bu olaylardan 2 gün sonra Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 2 polis memurunun PKK saldırısı sonunda şehit düşmesi, çatışmasızlığa son verdiğini açıklayan PKK militanlarının Güney ve Doğu Anadolu illerinde yol keserek onlarca aracı ve iş makinesini yakması milletimizi büyük bir acı ve moral bozukluğuna sevk ettiö diye konuştu.

Açıklamasında terör olayları sonrasında faillerin yakalanıp, adalet önüne çıkarılması için başta hükümet olmak üzere yetkilileri göreve davet eden Taş, şunları söyledi 'Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak barışa, kardeşliğe ve güven içinde yaşamaya en çok ihtiyaç olan bir zamanda Suruç, Adıyaman, Ceylanpınar saldırılarını yaparak 35 insanımızın ölümüne 100'ün üzerinde insanımızın da yaralanmasına sebep olan özel mülkiyete ve kamu malına büyük zararlar veren eli kanlı terör saldırılarını, saldırganlarını ve iş birlikçilerini lanetliyor, saldırıların sona erdirilmesi faillerinin ve iş birlikçilerinin bir an önce yakalanarak adalet önüne çıkarılması için hükümeti, yetkilileri kurumları göreve davet ediyoruz. Milletimizin barış kardeşlik, güvenlik ve moral değerlerinin daha fazla zarar görmemesi ve kamu düzeninin muhafaza edilmesi için hükümeti, siyasi partileri sivil toplum kuruluşlarının ve basınımızı duyarlı, sorumluluk içinde olmaya davet ediyoruz?

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Sözcüsü Taş, Hükümeti Göreve Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement