Kayseri Gül, Agü Öğrenci Köyünü Hizmete Açtı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Gül, Agü Öğrenci Köyünü Hizmete Açtı

Kayseri Gül, Agü Öğrenci Köyünü Hizmete Açtı

Gül'den parti liderlerine uyarı: Kırıcı olmayın (2) GÜL, AGÜ ÖĞRENCİ KÖYÜNÜ HİZMETE AÇTI Yapımı süren Cumhurbaşkanlığı Müzesi'nde incelemelerde bulunan Gül, AGÜ Kampus alanının karşısındaki 70 yıllık tarihe sahip estetik taş binalardan oluşan Hakime-Ahmet Kamil Erciyas Öğrenci Köyü'nün açılışını yaptı.

23.05.2015 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gül'den parti liderlerine uyarı: Kırıcı olmayın (2)

GÜL, AGÜ ÖĞRENCİ KÖYÜNÜ HİZMETE AÇTI

Yapımı süren Cumhurbaşkanlığı Müzesi'nde incelemelerde bulunan Gül, AGÜ Kampus alanının karşısındaki 70 yıllık tarihe sahip estetik taş binalardan oluşan Hakime-Ahmet Kamil Erciyas Öğrenci Köyü'nün açılışını yaptı. Açılışa, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, ve davetliler katıldı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, öğrenci köyünün açılışında yaptığı konuşmada, şöyle dedi: "Her zaman söylemişimdir. En iyi yatırım; insana yapılan yatırımdır. Bu anlamda 4 üniversiteyle Kayseri'nin yeri bir başkadır. Kayseri'de; Erciyes, Melikşah, Nuh Naci Yazgan ve Abdullah Gül üniversiteleri var. Kayseri'de hayırseverlerimiz ve yaşayan diğer insanlar, hep bu üniversiteleremizi desteklediler. Ben değerli hemşehrilerimle, işadamlarımızla hep övünmüşümdür. Kayseri'deki bütün hayır işlerine gönüllü olarak destek verdiler. Türkiye'nin her yerinde hemşehrilerimle gurur duymuşumdur. Tekrar hepsine teşekkür ediyorum. Bu öğrenci köyü hem Kayseri'ye hem de Türkiye'ye kazandırıldı. Hayırsever Ahmet Kamil ve değerli eşleri Hakime Erciyas hanımefendiye çok çok teşekkür ediyorum. Çevre düzenlemesini yapan Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Hepsi çok emek ve destek verdiler. Öğrencilerimize böylesine güzel imkanlar sunmuş olduk. Onlardan da çok çalışmalarını ve başarılı olmalarını bekliyoruz. Sayın Mehmet Özhaseki ve milletvekili adayı olan arkadaşlarım, bundan sonra Türkiye'ye hizmet verecekler ve bu sorumluluğu en iyi şekilde taşıyacaklardır. Kayserili hemşehrilerimin de gereğini yapacağına inanıyorum."

Öğrenci Köyü'nün açılış kurdelası, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Orhan Düzgün ve protokol üyeleri tarafından kesildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: KAYSERİ (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Gül, Agü Öğrenci Köyünü Hizmete Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement