Kayseri Hayranı - Son Dakika
Yerel

Kayseri Hayranı

Kayseri Hayranı

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nın Yaz Kursları Sertifika Töreni için Kayseri’ye gelen Ünlü Oyuncu ve Sunucu Vatan Şaşmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaretinde Kayseri’ye, her gelişinde daha fazla hayran kaldığını söyledi.

26.08.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın Yaz Kursları Sertifika Töreni için Kayseri'ye gelen Ünlü Oyuncu ve Sunucu Vatan Şaşmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaretinde Kayseri'ye, her gelişinde daha fazla hayran kaldığını söyledi. Vatan Şaşmaz, Kayseri'deki insana yatırıma yönelik belediye hizmetlerinden övgüyle bahsetti.

Ünlü Oyuncu ve Sunucu Vatan Şaşmaz, Başkan Mustafa Çelik'i ziyaretinde Kayseri ile temasının süreklilik kazandığını ve çok sık Kayseri'ye geldiğini belirterek artık yarı Kayserili olduğunu söyledi. Kayseri'deki belediye hizmetlerinden hayranlıkla bahseden Vatan Şaşmaz, "Burada hizmet çok güzel. İnsana yönelik destekler fazla. Konservatuvarın ücretsiz hizmet vermesi hakikaten çok güzel" dedi. Çocukların konservatuvar eğitimi almasını karaya vuran deniz yıldızlarının denize atılmasına benzeten Vatan Şaşmaz, 750 çocuğun sanata kazandırılmasının çok özel bir çalışma olduğunu kaydetti.

Başkan Mustafa Çelik de insana yatırımı çok önemsediğini belirterek, "Yaptığımız fiziki alt ve üst yapı hizmetlerinin yanı sıra insana yatırım da bizim için çok önemli. Neticesini uzun vadede alırız belki; ama faydası diğerlerinden daha fazla olacaktır" diye konuştu.

Kayseri ile ilgili karşılıklı sohbette havaalanının yakınlığından da bahsedildi. Kayseri uçağındaki Japon turistlerin fazla olmasını hatırlatarak kendisini Kayseri'ye değil Tokyo'yo gidiyor gibi hissettiğini belirten Vatan Şaşmaz, çok sık uçağın bulunmasının da bir avantaj olduğunu belirtti. Başkan Mustafa Çelik de şehir merkezine bu kadar yakın havaalanının bulunduğu bir başka ilin olmadığını kaydetti.

Başkan Mustafa Çelik, sohbet sırasında Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri'yi tanıtmak için hazırlattığı dört klipten Yekte klibini Vatan Şaşmaz'a izletti. Klibi çok beğenen Vatan Şaşmaz, Yekte türküsünün sosyal medyada 500 binden fazla indirildiğini duyunca hayretler içinde kaldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Hayranı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement