Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Elmalı, Melikgazi Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Elmalı, Melikgazi Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Elmalı, Melikgazi Belediyesi\'ni Ziyaret Etti

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi alarak yapılabilinecek eğitim işbirliğini için görüş alışverişinde bulundu.

16.11.2016 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi alarak yapılabilinecek eğitim işbirliğini için görüş alışverişinde bulundu.

Okul binaları inşa eden, tiyatro ve spor salonları, öğretmenler odası okul bahçelerine çevre düzenlemesi ve açık alan spor tesisleri oluşturması kısacası eğitim çalışmalarına ve hizmetlerden dolayı teşekkür eden Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, "Kayseri denilence akla hayırseverler gelmektedir. Melikgazi Belediyesi 8 okul binası inşa etmiş ve 3 kez hayırsever ödülü almıştır. Okullara yapılan yatırım ve hizmetleri tüm Kayseri biliyor. Örnek ve referans belediye olarak eğitime yapmış olduğu hizmet ve yatırımlar hem takdir edilmektedir. Örnek gösterilmektedir. Bundan dolayı Sayın başkan Memduh Büyükkılıç'ı bu şahsi gayretlerinden dolayı kutluyorum" dedi. "Bir ülke geleceğini önemsiyor ise, eğitim olmaz ise olmazlarından olup bu yönde yapılan her türlü yatırım ve hizmet desteklenmeli ve katkı sağlanmalıdır" diyen Başkan Memduh Büyükkılıç ise konu ile ilgili olarak şunları kaydetti;

"Kayseri eğitim açısından şanslı bir il. Çünkü hem imkanları geniş hem de başarı bekleyen başarılı ve çalışkan bir nesil eğitime istekli. Bu iki olgu bir araya gelince bir kent yöneticilerine tek bir iş kalıyor oda eğitim imkanlarında kaliteyi artırmaktır. Sınıflarda öğrenci sayısını düşürüyor ve 25-30 kişilik sınıflar oluşturuyoruz. Çocukların eğitim alanlarını güzelleştiriyoruz. Biz bunu geleceğimiz için yapıyoruz. Eğitim ve öğretim alanındaki bu çalışmaları gerçekleştirirken İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak ve koordineli bir çalışma içerisindeyiz. Bundan böyle de çalışmalarımız artarak devam edecektir"

Başkan Memduh Büyükkılıç, yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı'ya görevinde başarılar temenni ederek belediye yayınlarından olan 'Eğitime Melikgazi Belediyesi' isimli kitabı hediye etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Elmalı, Melikgazi Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement