Kayseri Kamalak Hedefimiz Milli İktidar - Son Dakika
Güncel

Kayseri Kamalak Hedefimiz Milli İktidar

Kayseri Kamalak Hedefimiz Milli İktidar

Kamalak Hedefimiz milli iktidar SAADET Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Saadet Partisi-Büyük Birlik Partisi milli ittifakı olarak hedefimiz, milli iktidardır?

20.04.2015 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamalak Hedefimiz milli iktidar

SAADET Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Saadet Partisi- Büyük Birlik Partisi milli ittifakı olarak hedefimiz, milli iktidardır?? dedi. Yaptıkları ittifak sonrası Kayseri milletvekili aday tanıtım toplantısı öncesi, Kayseri'de önce Valiliği ziyaret eden Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Erciyes Dağı eteklerindeki Hisarcık mahallesindeki bir restorantta medya mensuplarıyla bir araya geldi. Aday tanıtım öncesi açıklama yapan Kamalak, Bazıları bize soruyor, bu ittifak nereden çıktı ve bu ittifak nedir SP ve BBP milli ittifakını bize aziz milletimiz verdi. Biz şahıslara ve partilere yönelik değil, ülkemizin yaşadığı ciddi problemleri gidermek için bir araya geldik. Ülkemizin bildiğiniz gibi birçok problemi varken, son günlerde bir de buna ülkemizin sözde Ermeni soykırımı gibi haksız bir şekilde ithamı söz konusu oldu. Batı ülkemizi soykırımla itham etti. Yolsuzluk, işsizlik, aldı başını gitti. 11 milyon gencimiz iş bulamıyor. Ekonomi dar boğazda. İşte tüm bunları gidermek, ekonomimizi darboğazdan çıkarmak için bir araya geldik. Ülkemizin çözülmeyecek hiçbir problemi yoktur, sadece bizler gibi ehil kadrolara ihtiyacı vardır dedi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de sözlerine, Sevgi, barış ve kardeşlik için, ittifakta birleştik?? diye başladı. Türkiye'nin sorunlarını çözmeye talip olduklarını belirten Destici, Türkiye'nin sorunlarını çözmeye iki parti olarak talip olduk. Biz milletin arzusunu yerine getirerek üzerimize düşeni yaptık. Sıra aziz milletimizde. İttifakımız için onlardan destek ve oy bekliyoruz. Bu genel seçimde bize göre yüzde 10 seçim barajı son olacaktır. Zira biz barajı geçeceğiz. Türkiye özellikle dış politikada ne yazık ki, Ermeni iddialarıyla sıkıntıya düştü. Papa bile ilk defa bu konuda açıklama yaptı. Türkiye'yi yönetenler ne yazık ki karşı tarafın elini güçlendirdi. Ülkemizde birlik ve beraberlikle adalete güven zedelendi. Biz iki parti ittifakı olarak bunu çözeceğiz. Milletimize güveniyoruz?? diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Kamalak Hedefimiz Milli İktidar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement