Kayseri Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak, Vali Düzgün'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kayseri Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak, Vali Düzgün'ü Ziyaret Etti

Kayseri Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak, Vali Düzgün\'ü Ziyaret Etti

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak, Vali Düzgün'ü ziyaret ettiKara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Vali Orhan Düzgün'e nezaket ziyaretinde bulundu.

25.05.2016 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak, Vali Düzgün'ü ziyaret etti

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Vali Orhan Düzgün'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Düzgün, 1'inci Komando Tugayı tarafından düzenlenen 'Erciyes-2016 Tabur Görev Müşterek Fiil Hava İndirme Tatbikatı' için Kayseri'ye gelen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak'ı Kayseri Valiliği girişinde karşıladı. Orgeneral Çolak, Kayseri'nin Komando Tugayı ile bütünleşmesinden mutlu olduklarını, buna katkılarından dolayı Kayserililer ve Kayseri Valiliği'ne teşekkür ettiğini söyledi. Vali Orhan Düzgün de, Kara Kuvvetleri Komutanı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kayseri 1'inci Komando Tugayı'nın önemine işaret etti. 1974 yılında Kıbrıs Barış Harekatı'nda önemli görevler üstlenen 1'inci Komando Tugayı'nın günümüzde de Doğu ve Güneydoğu'da kahramanca görev yaptığını kaydeden Vali Düzgün, vatanın birlik ve bütünlüğünün korunması için son 9 ayda 25 şehit verdiğini anımsatarak şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk Milleti'ne bir kez daha başsağlığı diledi.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak'a ziyaretlerinde 4. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Başkanı Tümgeneral Mehmet Okkan ve Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümgeneral İsmail Yalçın eşlik etti. Orgeneral Çolak ziyaretin sonunda, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak, Vali Düzgün'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement