Kayseri Kvk Hentbol'dan Pivot Transferi - Son Dakika
Yerel

Kayseri Kvk Hentbol'dan Pivot Transferi

Kayseri Kvk Hentbol\'dan Pivot Transferi

Kayseri’yi bu yıl ikinci ligde temsil etmek için bölgesel lige başvuran KVK Hentbol takımı Süper Lig geçmişi olan pivot Ömer Kendir’i kadrosuna kattı.

18.09.2014 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'yi bu yıl ikinci ligde temsil etmek için bölgesel lige başvuran KVK Hentbol takımı Süper Lig geçmişi olan pivot Ömer Kendir'i kadrosuna kattı.

Kayseri KVK hentbol kulübü pivot Ömer Kendir'i takıma kattı. Kulüp Başkanı Harun Şahin yaptığı açıklamada Kayseri'ye yeni bir lig takımı kazandırma çabasındayız ve bunun için antrenörümüz Levent Kaya hocamızla haftalardır ciddi bir çalışma içindeyiz. Alt yapıda yeterince sporcumuz var. Hocamızın isteği üzerine Ömer Kendir'i takımımıza kazandırdık. Kahramanmaraş'ta yapılacak yükselme maçlarında pivot mevkiden çok fazla fayda göreceğimize inanıyorum. Tek istediğimiz kaliteli sporcularımızla şehrimize bir lig takımı daha kazandırmak" dedi

Antrenör Levent Kaya ise, "Ömer Kendir Kayseri'de yetişmiş ve yıllardır bu şehre hentbol branşında hizmet etmiş ve antrenörlüğüm süresince yıllarca takımımda mücadele etmiş kaliteli bir sporcu. Takımımızda olmasına inandığım ve kulübümüze tavsiye ettiğim oyuncuydu. Bu sezon bizle oynayacağından dolayı çok memnunum" ifadelerini kullandı.

Kayseri KVK Hentbola transfer olan Ömer Kendir ise "Levent hocamla yıllarca hentbol oynadık. Hocamın en önemli özelliği Kayserili sporcuları bir takımda oynatmak ve yetişen gençlere lig düzeyinde imkan vermesidir. Son 7-8 yıldır Kayseri'nin çocukları Levent hocamın çalışmaları sayesinde liglerde oynadı. Hocamla bu yıl KVK'da hentbol oynayarak gençlere liglerde fırsat bulmalarını sağlamak için buradayım" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Kvk Hentbol'dan Pivot Transferi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement