Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Güncel

Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni

Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni

Milli Eğitim Bakanlığı müşavirliğine atanan Kayseri Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, görevini Osman Elmalı'ya devretti.

25.10.2016 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı müşavirliğine atanan Kayseri Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, görevini Osman Elmalı'ya devretti.

Çandıroğlu, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, yaklaşık 4 yıldır yürüttüğü görevini Osman Elmalı'ya devrettiğini belirterek bu görevlerin takdir makamları olduğunu söyledi.

Çandıroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu 4 yılda 2 bin 226 derslik oluşturmuşuz. Üniversite sınavında 20. sıralarda olan ilimiz bugün Türkiye ikincisi. STEM, Geçmişim Geleceğim, aile ziyaretleri gibi projeleri Türkiye'de ilk hayata geçirme imkanımız oldu. Tabii olağanüstü süreçlerden de geçtik. 4+4 sisteminin bir kısmını ilk geldiğimiz süreçte tamamlamıştık. 17-25 Aralık'tan bugüne uzanan süreci siz de takip ettiniz zaten. Ekip arkadaşlarımızla birlikte çok ciddi gayretlerle bu süreçleri elimizden geldiği kadar yürütmeye çalıştık. Bunları ekip arkadaşlarımızla birlikte yaptık. Onlara da teşekkür ediyor, Osman hocama hayırlı olsun diyorum."

Osman Elmalı da Kayserili olduğunu ve geçmişte burada 11 yıl görev yaptığını anımsattı.

Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğündeki tecrübesiyle Kayseri'de kaldığı yerden hizmete devam edeceğini dile getiren Elmalı, şöyle konuştu:

"Kırşehir eğitimde marka şehir. TEOG'da Türkiye birinciliğini yakaladık, 2 yıldır böyle devam ediyor. Üniversite sınavında sadece bir okulumuzda 33 öğrencimiz tıp fakültesini kazandı. Bu yıl da en kötü ihtimal ilk üçte olacağımızı düşünüyorum. Orada edindiğim tecrübeleri kendi vatanımda da uygulayarak eğitim seviyesini en üst düzeye çıkarmaya gayret göstereceğim. Tabii bu bir kişinin işi değil. Bu basınla, halkla, velilerle, sivil toplum kuruluşlarıyla beraber olacak. Sonuçta ben de insanım, hata yapabilirim. Hata yapmamak için her türlü gayreti göstereceğim ama olur da yaparsam yardımcı hizmetlinin tenkidine dahi ihtiyacım var."

Elmalı, törenin ardından Çandıroğlu'na plaket ve çiçek verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement