Kayseri Müftüsü Güven: Sadece Caminin Değil, Mahallenin de İmamı Olacağız - Son Dakika
Güncel

Kayseri Müftüsü Güven: Sadece Caminin Değil, Mahallenin de İmamı Olacağız

Kayseri Müftüsü Güven: Sadece Caminin Değil, Mahallenin de İmamı Olacağız

KAYSERİ İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, "15 Temmuz sonrası devlet yeniden inşa edilirken, toplum yeniden inşa edilirken bizlere hangi vazifeler düşecek.

19.08.2016 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAYSERİ İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, " 15 Temmuz sonrası devlet yeniden inşa edilirken, toplum yeniden inşa edilirken bizlere hangi vazifeler düşecek. Bu anlamda namaz kıldırmanın dışında bir takım görevlerimiz olduğunu bilmek durumundayız. Her birimiz sadece camimizin değil, mahallenin imamı olacağız" dedi.

Müftü Güven, Develi İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Ağustos ayı personel toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, 15 Temmuz gecesi ülkemiz ve ülkemiz insanına, İslam dünyasının dualarıyla destek verdiğini belirtti. Müftü Doç.Dr. Güven, "15 Temmuz sonrası devlet yeniden inşa edilirken, toplum yeniden inşa edilirken bizlere hangi vazifeler düşecek. Bu anlamda namaz kıldırmanın dışında bir takım görevlerimiz olduğunu bilmek durumundayız. Her birimiz sadece camimizin değil mahallenin imamı olacağız. Doğumundan ölümüne kadar insanımızla iç içe olacağız. Peygamberimiz ne yaptıysa onu yapmak durumundayız. Bizler İslam'ı anlattığımız gibi yaşamalı ve hayatımıza tatbik etmeliyiz. İl Müftüsü olarak siz değerli din görevlilerimize 15 Temmuz gecesi ve sonrasında diyanet camiası adına yaptığınız katkılar sebebiyle teşekkür ediyorum" dedi.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Müftüsü Güven: Sadece Caminin Değil, Mahallenin de İmamı Olacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement