Kayseri - Özhaseki: Paralel Yapıyla Mücadele, Fabrika Ayarlarına Dönerlerse Sona Erer - Son Dakika
Güncel

Kayseri - Özhaseki: Paralel Yapıyla Mücadele, Fabrika Ayarlarına Dönerlerse Sona Erer

Kayseri - Özhaseki: Paralel Yapıyla Mücadele, Fabrika Ayarlarına Dönerlerse Sona Erer

Özhaseki: Paralel yapıyla mücadele, fabrika ayarlarına dönerlerse sona ererAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, paralel yapı ile mücadelenin, cematin fabrika ayarlarına dönmesi halinde sona ereceğini belirterek, "Devletin içinde devletiz dedikleri sürece bu iş bitmez" dedi.

22.04.2016 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özhaseki: Paralel yapıyla mücadele, fabrika ayarlarına dönerlerse sona erer

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, paralel yapı ile mücadelenin, cematin fabrika ayarlarına dönmesi halinde sona ereceğini belirterek, "Devletin içinde devletiz dedikleri sürece bu iş bitmez" dedi.

85 sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu Kayseri Gönüllü Kültür Platformu üyeleri ile kahvaltıda buluşan Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, burada platform üyelerinin sorularını yanıtlayıp, açıklamalarda bulundu. Özhaseki, parelel yapıyla mücadeleninin ne zaman biteceği yolundaki bir soruya, "Biz, cemaati 20-25 yıl önce öğrenci yetiştirip, vatana millete hayırlı evlatlar kazandıran, devlete millete hizmet eden bir yapı gibi görmüştük. Ama, bunun böyle olmadığını ve gerçek yüzleri ortaya çıktı. Paralel yapı ile mücadele ne zaman fabrika ayarlarına dönerlerse o zaman sona erer. Şu ihanet şebekesine iyi niyetle yaklaşıp, inananlar gözlerini açsın. Zira, Türkiye'nin gerek içte, gerekse özellikle yurt dışında aleyhine çalışan en önemli lobi bunlar. Devletimizle cengaver gibi savaşıp, mücadele ediyorlar. Bu kafayı anlamak mümkün değil. Devletin içinde devletiz dedikleri sürece bu iş bitmez. Bunlarla mücadelemiz bir parti değil, devlet mücedelisidir. CHP'yi, HDP'yi dost sayıyorlar. MHP'nin içine sızmaya çalışıyorlar. Devlet olarak bunlarla hukuki zeminde mücadele etmek zorundayız. Devlet olarak hukuksuz davranışlar içinde olamayız. Devlet yavaş gider ama sağlam gider?? yanıtını verdi.

KILIÇDAROĞLU YALANCI PEHLİVAN

Dokunulmazlık konusunu yıllardır CHP'nin istismar ettiğini öne süren Mehmet Özhaseki, "Bizi, dokunulmazlığın altında ezilecek sandılar. Örneğin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 49 dosyası var. Yalancı pehlivan gibi efelenip duruyordu. HDP'lilere gelince ağlamaklılar. Böyle yapacaktınız da niye efelenip duruyordunuz? Hadi buyurun,hodri meydan. Suçlu varsa gitsin hesabını versin?? dedi.

Özhaseki, anayasa değişikliği konusunda toplumsal mutabakat aradıklarını, ancak muhalafetin buna yanaşmaması üzerine, Ak Parti olarak kendi anayasa tasarısını hazırlamak ve meclise getirmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Görevi gereği Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya sıkça gidip geldiğini anlatan, terörün bir hak arama değil, dış güçlerin ve Türkiye'deki uzantılarının işi olduğunu anlatan Özhaseki, "Dış güçler emir vermeden silah bırakmazlar. Bu işten vazgeçmezler. Örgüt gidip çatışın derken olan, gariban çocuklara oluyor. Meclisteki HDP milletvekilleri kendi çocuklarını göndersin" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri - Özhaseki: Paralel Yapıyla Mücadele, Fabrika Ayarlarına Dönerlerse Sona Erer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement