Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Mali Genel Kuruluna Start Verildi - Son Dakika
Yerel

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Mali Genel Kuruluna Start Verildi

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Mali Genel Kuruluna Start Verildi

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifinin Mali genel Kurulunun 5 Ağustos’ta yapılacağı müjdesini veren Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, "Kayseri Pancar ekicileri Kooperatifi yönetim Kurulumuz olağan toplantısı sonucunda Kayseri Şeker tarihinde ilk defa 32 gün öncesinden Mali genel kurul yapılacağı ilan edilmiştir.

03.07.2014 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifinin Mali genel Kurulunun 5 Ağustos'ta yapılacağı müjdesini veren Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, "Kayseri Pancar ekicileri Kooperatifi yönetim Kurulumuz olağan toplantısı sonucunda Kayseri Şeker tarihinde ilk defa 32 gün öncesinden Mali genel kurul yapılacağı ilan edilmiştir. Tüm Pancar çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun"dedi.

Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Göl tesislerinde Kayseri Merkez Bölge çiftçileri ile buluştuğu iftar programında yapmış olduğu konuşmada, "Sulama Avansı 24 Temmuz'da ödenecek. Sulama avansını geçen sene Ağustos'un ortasında vermiştik. Bu sene ise bunun ödemesini 24 Temmuz'da yapacağız. Geçen sene 11 liradan ödemiştik bu sene ise 13 liradan sulama avansının ödemesini yapacağız" diye konuştu.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay Mali genel kurul konusunda ise, "Kayseri Pancar ekicileri Kooperatifimizin olağan Mali Genel Kurulunun Ramazan içerisinde bunu yapılması pek mümkün olmadığından dolayı ramazandan sonra 5 Ağustos Salı günü mali genel kurulumuzu yapacağız. Bugün Kooperatif Yönetim Kurulumuz toplandı ve Genel Kurul kararını aldı.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi tarihinde ilk defa genel kurul kararını 32 gün öncesinden ilan ediyor. Bunu tabi her ilgilisine ilan ediyoruz. Çiftçilerimize duyuruyor ve davet ediyoruz. Herkesin gelip katılması gerektiğini ifade ediyoruz. Ama sağda solda mali genel kurul diye bekleyen bir takım insanlarda var onlarda bilsinler ve eğer bir hazırlığı olan varsa da 32 gün önceden ilan ediyoruz ki hazırlığını yapsın da gelsin diye buradan ilan ediyoruz" açıklamasında bulundu.

400'ü aşkın Kayseri Merkez Bölge Pancar çiftçisinin katıldığı iftar programına, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Yönetim kurulu üyelerinden Avni Hokkaömeroğlu, Harun Halıcı, İlhan Argun, Nizamettin Çatak, Denetim Kurulu üyesi Mehmet Güntay, Menderes Baran, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu üyelerinden, Hurşit Dede, Abdulkadir Güneş, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Genel Müdür yardımcıları, Pancar Kooperatif Müdürü katıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Mali Genel Kuruluna Start Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement