Kayseri Rainbow Galibiyete Kilitlendi - Son Dakika
Spor

Kayseri Rainbow Galibiyete Kilitlendi

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Kayseri Rainbow'un sportif direktörü Yücel Şimşek, ilk 8 iddialarını sürdürmek için Trabzonspor maçını kesinlikle kazanmalarını gerektiğini söyledi.

20.03.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAYSERİ (AA) - Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Kayseri Rainbow'un sportif direktörü Yücel Şimşek, ilk 8 iddialarını sürdürmek için Trabzonspor maçını kesinlikle kazanmalarını gerektiğini söyledi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 24. haftasında ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor'u konuk edeceklerini belirtti.

Karşılaşmanın zor geçeceğini belirten Şimşek, şöyle devam etti:

"Trabzonspor ile kupada karşılaştık ve rakibimizi saf dışı ettik. rakibimizi yakından tanıyoruz. İyi bir takım ancak bizim de hedeflerimiz var. İlk 8 iddiamızı sürdürmek için Trabzonspor maçını kesinlikle kazanmamız lazım. Oyuncuların morali yerinde. Seyir keyfi yüksek, centilmence bir maç olacağını düşünüyorum. Rakibimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Umarım karşılaşmadan galip ayrılırız."

Taraftardan destek isteyen Şimşek, "Ligin en fazla seyirci ortalamasına sahip takımlarından biriyiz. Sağ olsunlar taraftarımız bizi hiç yalnız bırakmıyor. Yarın maçta tribünlerin dolu olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kayseri Rainbow-Trabzonspor maçı, Kayseri Atatürk Spor Salonu'nda yarın saat 13.00'de başlayacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kayseri Rainbow Galibiyete Kilitlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement