Kayseri Şehit Kapucu' Nun Acı Haberi Tomarza' ya Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Şehit Kapucu' Nun Acı Haberi Tomarza' ya Ulaştı

Kayseri Şehit Kapucu\' Nun Acı Haberi Tomarza\' ya Ulaştı

Kayseri' de 2'nci şehit acısıŞehit Kapucu' nun acı haberi Tomarza' ya ulaştıHAKKARİ'nin Çukurca ilçesi Çığlı Üs Bölgesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 38 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Nazmi Kapucu'nun Kayseri'nin Tomarza ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

13.05.2016 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri' de 2'nci şehit acısı

Şehit Kapucu' nun acı haberi Tomarza' ya ulaştı

HAKKARİ'nin Çukurca ilçesi Çığlı Üs Bölgesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 38 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Nazmi Kapucu'nun Kayseri'nin Tomarza ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

İç güvenlik harekatı görevi nedeniyle bir süredir Hakkari Çukurca'da bulunan Kayseri 1'inci Komando Tugayı'nın Çığlı üs bölgesindeki Mehmetçiklerine yapılan saldırıda, açılan ilk ateşte, Kayseri'nin Tomarza ilçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Nazmi Kapucu şehit düştü. Tomarza Kaymakamı Engin Uysal, Belediye Başkanı Fahrettin Işık ve askeri yetkililer, şehidin babası Nizamettin ile annesi Naime Kapucu'ya acı haberi verdiler.

Acılı babayı Kaymakam Uysal ve askeri yetkililer teselli etmeye çalıştı. Şehit babası Nizamettin Kapucu, "Oğlum, şu yoldan nasıl da güzel gelirdin? Şehit haberin mi gelecekti oğlum" diye gözyaşı döktü. Kuzeni Ahmet Heybet de, "Şehidimiz Nazmi, o bölgede görev yapmayı seviyordu. Batı'ya gelme durumu varken, o orada kalmak istedi. Nazmi gayet cesur ve kararlı bir kişiydi. Yüreğimize şehit ateşi düştü" dedi.

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık ise, Tomarza'nın bugün iki şehit acısı yaşadığını, Kayseri'de oturan Uzman Çavuş İbrahim Akarsu'nun da ilçe nüfusuna kayıtlı olduğunu bildirdi. Işık, "Terör belası ülkemizde çok canlar yaktı ve yakmaya da devam ediyor. Ancak bu hainlerin sonu kazınacak inşallah. Devletimiz büyük ve terör belasının da üstesinden gelecektir" dedi.

Askerler, şehidin babasının evine Türk bayrakları astı. Şehadet haberi üzerine Kapucu ailesinin yakınları ve komşuları babaevine akın etti. Şehit Nazmi Kapucu'nun eşi Tuğba da haberi alınca gözyaşlarına boğuldu ve 2 çocuğuna sarılarak teselli bulmaya çalıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Şehit Kapucu' Nun Acı Haberi Tomarza' ya Ulaştı - Son Dakika


Advertisement