Kayseri Şeker'e Fransız Pmc Ouvrıe Firmasından Üst Düzey Ziyaretçiler - Son Dakika
Yerel

Kayseri Şeker'e Fransız Pmc Ouvrıe Firmasından Üst Düzey Ziyaretçiler

Kayseri Şeker\'e Fransız Pmc Ouvrıe Firmasından Üst Düzey Ziyaretçiler

Fransa’da 1889 yılından beri faaliyet göstermekte olan ve 37 ülkede hizmet veren PMC Ouvrıe firması Genel Müdürü Cristian Reuland, Pazarlama Sorumlusu Oliver Reuland Kayseri Şeker Fabrikasını ziyaret ederek yetkililerle görüştü.

15.10.2014 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'da 1889 yılından beri faaliyet göstermekte olan ve 37 ülkede hizmet veren PMC Ouvrıe firması Genel Müdürü Cristian Reuland, Pazarlama Sorumlusu Oliver Reuland Kayseri Şeker Fabrikasını ziyaret ederek yetkililerle görüştü.

Şeker ve su arıtımı gibi pek çok sektörde köpük kesici ve köpük önleyici ürünleri ile, endüstriyel alana hizmet sunmakta olan PMC Ouvrıe firmasının Kayseri şeker Fabrikası ziyaretinde PMC Ouvrıe firmasının Türkiye temsilcisi Abaci Group Genel Müdürü Tufan Abacı, Genel Koordinatörü Mehmet Suner, Teknik Satış Müdürü Hasan Kılıç, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdür yardımcıları ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

Kayseri Şeker Fabrikasının yurt içi ve yurt dışı hizmet aldığı firmalar ve çalışma şartları hakkında ziyaretçileri bilgilendiren Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Kayseri Şeker'in Türkiye Şeker sektöründeki yeri ve Türkiye'de şeker sektörünü önemli derecede etkileyecek olan 2017 hedeflerini açıkladı.

PMC Ouvrıe firması Genel Müdürü Cristian Reuland ise ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Kayseri Şeker Fabrikasının Türk Şeker Sektöründeki yerinin her geçen gün arttığını ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Şeker'e Fransız Pmc Ouvrıe Firmasından Üst Düzey Ziyaretçiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement