Kayseri Şeker'in Lisanslı Depoculuk Çalışmasına Develi'den Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Kayseri Şeker'in Lisanslı Depoculuk Çalışmasına Develi'den Tam Destek

Kayseri Şeker\'in Lisanslı Depoculuk Çalışmasına Develi\'den Tam Destek

Kayseri Şeker’in Lisanslı depoculuk faaliyetlerine 2015 yılı içerisinde Şarkışla, Boğazlıyan, Develi ve Bünyan bölgelerinde başlanacağının açıklanması Develi İlçesinde memnuniyetle karşılandı.

12.05.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Şeker'in Lisanslı depoculuk faaliyetlerine 2015 yılı içerisinde Şarkışla, Boğazlıyan, Develi ve Bünyan bölgelerinde başlanacağının açıklanması Develi İlçesinde memnuniyetle karşılandı.

Develi İlçesinde yapılacak yatırımların bölge çiftçisine büyük kazanç sağlayacağı düşüncesiyle Kayseri Şeker'e teşekkür ziyareti yapan Develi heyetine Ak Parti Kayseri Milletvekili adayları Prof. Dr. Ahmet Doğan ve Halil Ergen'de katıldı. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Başkanlığındaki ilçe heyetinde Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah İslamoğlu da yer aldı.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyelerinden Hurşit Dede,Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli ve diğer yetkililerin de hazır bulunduğu teşekkür ziyaretinde konuşan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Kayseri Şekeri parlayan bir yıldız haline getirmenizden dolayı sizleri tebrik ediyoruz. Lisanslı depoculuk çalışmaları kapsamında ilçemize kazandıracağınız tesisten Develi'nin yanı sıra Yahyalı, Yeşilhisar, Tomarza çiftçilerimizin de yaralanacağını ümit ediyorum" dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Prof. Dr. Ahmet Doğan ise, "Pancar kooperatifimiz ve Şeker Fabrikasının mali açıdan zor durumda olduğu yıllardan yatırımlara geçeceği döneme gelmesinin, Kayseri ekonomisine büyük katkı sağladığını biliyoruz. Develi'de yapılacak lisanslı depoculuk çalışmasının çiftçilere maddi açıdan da katkı sağlayacağını ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Halil Ergen de, "Son yıllarda Kayseri şeker'in gösterdiği üstün başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. Develi İlçesinde yapılacak olan Lisanslı Depoculuk projesinin İlçelerde ve köylerimizde yaşayan çiftçilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesi hedeflenmektedir. Kayseri Şeker'den daha büyük projelere imza atmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay da, Kayseri Şeker Fabrikası gerek Kayseri'nin gerekse tüm Orta Anadolu'nun hatta Türkiye'nin önemli ve büyük bir kuruluşudur. Kayseri Şeker Fabrikasının icraatları eğer başarısız olursa tüm bölgeye olumsuz şekilde yansıyor. Başarılı olursa da yine tüm bölgeye ve Türkiye'ye olumlu bir şekilde yansıyor. 4 senedir başarılı çalışmalar artık meyvesini vermeye başladı. Kayseri Şeker yatırım yapar konuma geldi. Bu hepimiz açısından kıvanç verici bir durum. Bu yatırımlardan elbette Develi yada sadece birkaç tane ilçelerimiz değil bölgemizdeki bütün ilçeler zaman içerisinde hisselerini alacaklar. Çünkü Kayseri Şeker Fabrikası bütün bölge çiftçisine hizmet veren bir kuruluş ve hizmeti çiftçinin ayağına götüren ürününü de en iyi şekilde değerlendirme gayreti içerisinde olan bir kuruluştur. Biz tabi bu icraatlarımızı başarılı bir şekilde yapmaya çalışıyoruz bundan sonra bunu daha güçlü şekilde yapacağımıza da inanıyoruz" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Şeker'in Lisanslı Depoculuk Çalışmasına Develi'den Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement