Kayseri Şeker Yaz Kursları Başladı - Son Dakika
Yerel

Kayseri Şeker Yaz Kursları Başladı

Kayseri Şeker Yaz Kursları Başladı

Kayseri Şeker’in Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında futbol, güreş, satranç ve masa tenisi branşlarında yaz kursları başladı.

28.07.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Şeker'in Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında futbol, güreş, satranç ve masa tenisi branşlarında yaz kursları başladı.

Kayseri Şeker yaz sporu okullarına 2 günde 8-14 yaş gurubunda kayıt yaptıran 420 öğrenciye, Kayseri'de 6 branş öğretmeni 5 din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni, Boğazlıyan'da 4 branş öğretmeni ile 2 din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olmak üzere toplamda 17 öğretmen tarafından haftada 4 gün eğitim verilecek olup 27 Temmuz'da başlayan kursların 27 Ağustosta sona ereceği belirtildi. Yaz spor okullarının açılışına Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Kayseri Şeker yöneticileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Yaz spor okulları açılış töreninde konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; "Kayseri Şeker Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında gençlerimizin yaz okulunda eğitim alması amacıyla yaz okulunun 5'incisini bugün başlatmış oluyoruz. Yaz okuluna Kayseri'de 320, Boğazlıyan'da ise 100 öğrenci olmak üzere toplamda 420 öğrencimiz kayıt yaptırdılar. 4 hafta boyunca Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günlerinde 4 branşta verilecek kurslar yanında din kültürü ve ahlak bilgisi eğitimi de verilecektir" dedi. Başkan Akay ayrıca; kursa katılan öğrencilerin tüm ihtiyaçlarının Kayseri Şeker Fabrikası tarafından karşılandığını belirtti ve Kayseri Şeker toplumun bir parçası, çiftçinin malı, dolayısıyla kazandığını, ortaya koyduğu artı değeri paylaşmak durumunda olduğunu bu anlayış ile bu programların devam edeceğini belirtti. Başkan Akay konuşmasını şöyle sürdürdü; "Yaz kurslarına katılan öğrencilerimize dini ve medeni katkı sağlama düşüncesindeyiz. Türkiye'nin geleceği bu gençlerimizin elinde olduğu kanaatindeyim. Dolayısıyla bunların en iyi şekilde ve zamanın şartlarına göre yetiştirilmesi lazım. Zamana göre çocuklarımızı yetiştiremez, gelişmelerden mahrum bırakacak olursak toplumların yarışında geride kalmış oluruz. Bu yüzden bu tür programları ısrarlı bir şekilde sürdürüyoruz. Bu kurslara katılan çocuklarımızın eğitimleri dışında gelecekteki arkadaşlıkların kurulması konusunda da önemli bir katkısı olacağını düşünüyorum. Burada başlayan arkadaşlıklar umarım bir ömür boyu devam eder. Hocalarımıza da geçmişte yapmış oldukları ve yapacakları çalışmalar için teşekkür eder, başarıların devamını dilerim."

Kayseri Şeker tarafından ücretsiz olarak açılan yaz spor okuluna katılan öğrencilere Şeker Spor logolu spor kıyafetleri hediye edildi ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi sonrasında çeşitli ikramlarda bulunuldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Şeker Yaz Kursları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement