Kayseri Şeker Yöneticileri Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kayseri Şeker Yöneticileri Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki'yi Ziyaret Etti

Kayseri Şeker Yöneticileri Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki\'yi Ziyaret Etti

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim ve Denetim Kurulu, Kayseri Şeker Yönetimi Kurulu birlikte, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

17.06.2016 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim ve Denetim Kurulu, Kayseri Şeker Yönetimi Kurulu birlikte, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ziyaret hakkında bilgiler vererek; Bakan Özhaseki'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Akay, "Çevre ve Şehircilik Bakan Sayın Mehmet Özhaseki'ye Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim ve Denetim Kurulu ile Kayseri Şeker Yönetim Kurulu birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın bakanımızın bu görevde de oldukça başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Sıcak ilgisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Bakan Özhaseki'yi ziyaret eden heyet, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Pancar Kooperatifi Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu, Yönetim Kurulu üyelerinden İlhan Argun, Harun Halıcı, Nizamettin Çatak, Denetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Güntay, Menderes Baran, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atilla Yalçın, Yönetim Kurulu üyelerinden Hurşit Dede, Abdulkadir Güneş, Niğmetullah Sevim, Halis Lektemur, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli'den oluştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Şeker Yöneticileri Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement