Kayseri Şeker Yöneticileri Şarkışla'da Çiftçilerle Sahur Yaptı - Son Dakika
Yerel

Kayseri Şeker Yöneticileri Şarkışla'da Çiftçilerle Sahur Yaptı

Kayseri Şeker Yöneticileri Şarkışla\'da Çiftçilerle Sahur Yaptı

Kayseri Şeker tarafından başlatılan ve 12 bölgede yapılan iftar programlarındaki çiftçi buluşmalarına sahur programları da eklendi.

20.06.2015 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Şeker tarafından başlatılan ve 12 bölgede yapılan iftar programlarındaki çiftçi buluşmalarına sahur programları da eklendi.

Sivas'ın Şarkışla İlçesi Gürçayır Kasabası'nda sahura kadar devam eden oturma çiftçiler ve yöneticilerin kaynaşmasına da vesile oldu. Şarkışla Sahur buluşmasına Gürçayır Belediye Başkanı Osman Özkan, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Nizamettin Çatak, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi Halis Lektemur, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Gürçayırlı Muhtarlar ve çiftçiler katıldı.

Gürçayırlı çiftçiler tarafından yapılan ikramlar, sohbetler ve geçmiş ramazanlara yönelik hatıraların nakledilmesi sonrasında söylenen halk türküleri de sahur buluşmasına ayrı bir renk kattı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Şeker Yöneticileri Şarkışla'da Çiftçilerle Sahur Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement