Kayseri Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. Yönetim Kurulu Melikgazi' De - Son Dakika
Yerel

Kayseri Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. Yönetim Kurulu Melikgazi' De

Kayseri Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. Yönetim Kurulu Melikgazi\' De

30 Mart 2014 günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrası yeniden seçilen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç‘a Tebrik ve Hayırlı Olsun temennileri kapsamında bir çok kurum ve kuruluş temsilcilerin başarı dilekleri içerikli ziyaretleri devam ediyor.

24.04.2014 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart 2014 günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrası yeniden seçilen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a Tebrik ve Hayırlı Olsun temennileri kapsamında bir çok kurum ve kuruluş temsilcilerin başarı dilekleri içerikli ziyaretleri devam ediyor.

Kayseri Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Tetiker, Mustafa İnceatan, Mehmet Uzandaç ile Şirket Genel müdürü Mehmet Özkantar ile Serbest Bölge Müdürü Necdet İnal ziyaretlerinde Dr. Memduh Büyükkılıç'ı hem yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ettiler hem de başarılarının devamı temennisinde bulundular.

Kayseri Serbest Bölgesi artık Anadolu'nun üretim ve ihracat merkezi…

Kayseri Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri ilinin bir üretim ve ticaret merkezi olduğunu ancak Kayseri Serbest Bölgesinin statü gereği ayrı bir yeri ve ekonomik ayrıcalığı bulunduğunu belirterek, bugünkü serbest Bölgenin başarısı ise bunda Melikgazi Belediyesi'nin büyük bir payı, çalışmaları bulunmakta olduğun söylediler.

Kayseri kurum ve kuruluşları ile bir bütündür..

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç özellikle ekomik yatırım ve hizmetleri desteklediklerini ve yönlendirdiklerini çünkü sürdürülebilinir gelişmenin temelinde ekonomik gelişmelerin devamı söz konusu olduğunu belirterek "Kayseri ürüten ve ürettiğini pazarlayan bir şehirdir. Bu önemli bir kaynaktır. Her bölge hem üretim hem de ticareti yapamaz. Kayseri bununla yetinmeyip aynı zamanda bir sağlık, üniversiteler, spor ve hatta iç Anadolu'nun eğlence ve turizm bölgesidir. Tüm bu özeliklerin toplamında Kayseri kurum ve kuruluşları ile bir bütündür. Yerel yönetimlere düşen görev bu gelişmeye ve büyümeye paralel olarak yatırım ve hizmetlerde bulunmaktır. Yatırımcının önünü açmak ve teşvik etmektir. " dedi.

Yatırım yatırıma vesile oluyor

Yerel seçimler sonrası hem sorumluluklarının daha da artığını hem de iş hacim ve alan olarak büyüdüklerini ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, birlikte ve dayanışma içerisinde bu şehrin menfaatleri doğrultusunda çalışacaklarını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. Yönetim Kurulu Melikgazi' De - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement